от 20 $

Дмитро Павленко

Чернигов

Фотографии

Подробнее о Дмитро Павленко

Вітаю! Займаюся весільною фотографією з ухилом у стиль Fine art.
Ціна є орієнтовною та вказана за годину.
Порада нареченим: Щоби обрати фотографа (відеографа, ведучого, флориста і т.д.) перш за все Вам має сподобатися його портфоліо. Після того, як Ви оберете чийсь стиль роботи для свого свята, намагайтеся поспілкуватися з цією людиною вживу. Адже саме з цим професіоналом Ви проведете більшу частину свого весілного дня та маєте розуміти на скільки ця людина Вам підходить.
Більше весільних (і не тільки) робіт Ви можете подивитися на моєму персональному сайті - dmytropavlenko.com . Працюю в Чернігові, Києві та інших містах . 
P.S. Ціна вказана за годину, є орієнтовною. Вона формується в залежності від того, яким буде весільний день, тому найчастіше остаточна сума обговорюється з майбутніми молодятами при зустрічі або телефоном. 
Вітаю! Займаюся весільною фотографією з ухилом у стиль Fine art. Ціна є орієнтовною та вказана за годину. Порада нареченим: Щоби обрати фотографа (відеографа, ведучого, флориста і т.д.) перш за все Вам має сподобатися його портфоліо. Після того, як Ви оберете чийсь стиль роботи для свого свята, намагайтеся поспілкуватися з цією людиною вживу. Адже саме з цим професіоналом Ви проведете більшу частину свого весілного дня та маєте розуміти на скільки ця людина Вам підходить. Більше весільних (і не тільки) робіт Ви можете подивитися на моєму персональному сайті - dmytropavlenko.com . Працюю в Чернігові, Києві та інших містах .  P.S. Ціна вказана за годину, є орієнтовною. Вона формується в залежності від того, яким буде весільний день, тому найчастіше остаточна сума обговорюється з майбутніми молодятами при зустрічі або телефоном. 
услуги
Цена
Связь с нами:

Дмитро Павленко Часто задаваемые вопросы

20$

Ні

Ні

Ні

награды "Дмитро Павленко"

З нами 5 років

Фотограф на свадьбу в вашем городе