по договоренности

Dj Shaman (Іван Максимів)

Львов

Фотографии

Подробнее о Dj Shaman (Іван Максимів)

Якщо вам потрібен діджей на Ваше свято (День народження, весілля, ювілей, корпоратив) ви звернулись саме сюди.
Моя робота - позитивні емоції. Я допоможу зробити Ваше свято незабутнім. Індивідуальний підхід до кожного.

Dj Shaman - діджей з багатолітнім досвідом роботи. На даний час резидент таких нічних клубів як: "San'koff club", "Hiresh Club", "Renaissance Club", Party-bar "Chocolate". Я люблю грати "нормальну" музику для "нормальних" людей. Це 80ті, 90ті, Rock'nroll, світові хіти, а також українська і російська естрада - те, що кожен розуміє і любить.
Також можу забезпечити музичним оформленням презентації, акції, виставки і дитячі свята.

Щоб замовити діджея зателефонуйте і розкажіть детально про свій захід: де він буде проходити, скільки людей очікуєте, їх вікова категорія, яку музику хотіли б чути (досить назвати імена улюблених виконавців або пісні), чи є особливі вимоги до зовнішнього вигляду діджея, чи потрібен ведучий. Про решту я подбаю сам: надам достатнє звукове обладнання, світломузику, спецефекти, обслуговуючий персонал для доставки, монтажу / демонтажу, настроювання і роботи з технікою.

Отже, Вам не потрібно хвилюватись про музичне оформлення свята, достатньо лише зателефонувати мені і гарний настрій Вам забезпечено.
Якщо вам потрібен діджей на Ваше свято (День народження, весілля, ювілей, корпоратив) ви звернулись саме сюди. Моя робота - позитивні емоції. Я допоможу зробити Ваше свято незабутнім. Індивідуальний підхід до кожного. Dj Shaman - діджей з багатолітнім досвідом роботи. На даний час резидент таких нічних клубів як: "San'koff club", "Hiresh Club", "Renaissance Club", Party-bar "Chocolate". Я люблю грати "нормальну" музику для "нормальних" людей. Це 80ті, 90ті, Rock'nroll, світові хіти, а також українська і російська естрада - те, що кожен розуміє і любить. Також можу забезпечити музичним оформленням презентації, акції, виставки і дитячі свята. Щоб замовити діджея зателефонуйте і розкажіть детально про свій захід: де він буде проходити, скільки людей очікуєте, їх вікова категорія, яку музику хотіли б чути (досить назвати імена улюблених виконавців або пісні), чи є особливі вимоги до зовнішнього вигляду діджея, чи потрібен ведучий. Про решту я подбаю сам: надам достатнє звукове обладнання, світломузику, спецефекти, обслуговуючий персонал для доставки, монтажу / демонтажу, настроювання і роботи з технікою. Отже, Вам не потрібно хвилюватись про музичне оформлення свята, достатньо лише зателефонувати мені і гарний настрій Вам забезпечено.
Связь с нами:

награды "Dj Shaman (Іван Максимів)"

З нами 5 років