по договоренности

Dj Les Діджей Диск Жокей на Ваше свято

Ивано-Франковск

Подробнее о Dj Les Діджей Диск Жокей на Ваше свято

DJ на свято. Тренд 2016 року
 
Діджей на весілля, корпоратив  чи будь-яке інше свято заміняє собою інструментально-вокальні колективи, що дуже модно, креативно, а також актуально при невеликому бюджеті.
Діджей відіграє одну з важливіших ролей на Вашому святі. Він повністю підлаштовується під сценарій весілля, включає вчасно  потрібну музику під конкурси, зняття фати, кидання букета, підв'язки або винос весільного торта!
DJ Les обов’язково вгадає напрямок дискотеки, адже від цього залежить настрій кожного гостя і приємні спогади та присмак Вашого весілля. Він завжди на місці! Він завжди у повній готовності, у чому йому допомагає якісне звукове та світлове обладнання і сотні гігабайт відібраного роками музичного матеріалу.
Вам важливо щоб діджей на вашому весіллі був одягнений святково і красиво, а не в джинсах і светрі !? Наш діджей на свято завжди в стилі! 
 
Замовити діджея на Ваше свято:
 
+38050 956 23 18 +38093 129 25 27 vk.com/djles facebook.com/djlesmusic instagram.com/lysovenko
DJ на свято. Тренд 2016 року   Діджей на весілля, корпоратив  чи будь-яке інше свято заміняє собою інструментально-вокальні колективи, що дуже модно, креативно, а також актуально при невеликому бюджеті. Діджей відіграє одну з важливіших ролей на Вашому святі. Він повністю підлаштовується під сценарій весілля, включає вчасно  потрібну музику під конкурси, зняття фати, кидання букета, підв'язки або винос весільного торта! DJ Les обов’язково вгадає напрямок дискотеки, адже від цього залежить настрій кожного гостя і приємні спогади та присмак Вашого весілля. Він завжди на місці! Він завжди у повній готовності, у чому йому допомагає якісне звукове та світлове обладнання і сотні гігабайт відібраного роками музичного матеріалу. Вам важливо щоб діджей на вашому весіллі був одягнений святково і красиво, а не в джинсах і светрі !? Наш діджей на свято завжди в стилі!    Замовити діджея на Ваше свято:   +38050 956 23 18 +38093 129 25 27 vk.com/djles facebook.com/djlesmusic instagram.com/lysovenko
Связь с нами:

награды "Dj Les Діджей Диск Жокей на Ваше свято"

З нами 5 років