по договоренности

Defile Shop

Львов

Фотографии

Подробнее о Defile Shop

Вечірні сукні

Ласкаво просимо в магазин "Defile" вечірніх плать. В нашому магазині представлені довгі й короткі вечірні сукні, пишні сукні та сукні по фігурі, сукні для випускного вечора, сукні для коктейльної або тематичної вечірки. Вечірні сукні для дівчат різного віку. Плаття будь-якого розміру і фасону чекають Вас. В нашому магазині плаття поєднують в собі високу якість і низьку ціну, що є головною перевагою наших днів. Асортимент вечірніх суконь, представлений в нашому магазині, зможе задовольнити запити найвимогливішій модниці. Наша команда уважно стежить за модними тенденціями і підбирає тільки найкраще спеціально для Вас.

Вечірні сукні на прокат
Прокат вечірніх суконь - це можливість бути оригінальною на, будь-якому, святі чи події у Вашому житті, взявши сукню на прокат Ви заощадите час і гроші! Наш салон допоможе Вам бути карколомною королевою Вашого свята, і все це завдяки послуги «Прокат вечірніх суконь» !
Основними умовами прокату є:

Домовленість про час використанні сукні та / або аксесуара (далі - предмет прокату).
Застава (заставна вартість на випадок не повернення, псування або втрати деталей предмета прокату).
Своєчасне повернення (повернення без перевищення терміну на який взятий предмет прокату). 

 
Вечірні сукні Ласкаво просимо в магазин "Defile" вечірніх плать. В нашому магазині представлені довгі й короткі вечірні сукні, пишні сукні та сукні по фігурі, сукні для випускного вечора, сукні для коктейльної або тематичної вечірки. Вечірні сукні для дівчат різного віку. Плаття будь-якого розміру і фасону чекають Вас. В нашому магазині плаття поєднують в собі високу якість і низьку ціну, що є головною перевагою наших днів. Асортимент вечірніх суконь, представлений в нашому магазині, зможе задовольнити запити найвимогливішій модниці. Наша команда уважно стежить за модними тенденціями і підбирає тільки найкраще спеціально для Вас. Вечірні сукні на прокат Прокат вечірніх суконь - це можливість бути оригінальною на, будь-якому, святі чи події у Вашому житті, взявши сукню на прокат Ви заощадите час і гроші! Наш салон допоможе Вам бути карколомною королевою Вашого свята, і все це завдяки послуги «Прокат вечірніх суконь» ! Основними умовами прокату є: Домовленість про час використанні сукні та / або аксесуара (далі - предмет прокату). Застава (заставна вартість на випадок не повернення, псування або втрати деталей предмета прокату). Своєчасне повернення (повернення без перевищення терміну на який взятий предмет прокату).   
Бренд свадебного платья
Товар и услуги
Связь с нами:

Defile Shop Часто задаваемые вопросы

по домовленості

награды "Defile Shop"

З нами 5 років