по договоренности

Dance Heads

Львов

Фотографии

Видео

Подробнее о Dance Heads

Компанія Данс Хедс Україна представляє мобільні шоу-студії Dance Heads ® (Танцюючі Голови) супер новинку у сфері розваг! Вперше у Львові, прямо з Голлівуду, від компанії Dance Heads Recordings ®!
Dance Heads - це компактна відеозаписувальна студія, за допомогою якої будь-який охочий протягом декількох хвилин може записати свій власний смішний відеокліп і отримати його у подарунок на "платиновому" DVD диску.
Ми пропонуємо послуги короткострокової оренди мобільної шоу-студії Dance Heads ® (Танцюючі Голови) для проведення: Весілля; День Народження; Корпоративної вечірки; Промо акцій; Дитячих і інших свят у Львові і Львівській області!Мобільна шоу-студія Dance Heads - це унікальний продукт, який є готовим рішенням для приголомшливої розваги гостей при проведенні будь-якої події чи свята!
Шоу Танцюючі Голови це:
1. Яскраве незабутнє шоу, яке не залишить нікого байдужим, тому всі ще довго згадуватимуть вашу подію.2.  Шоу займає всіх гостей, так як весь процес запису транслюється на плазму або зовнішній екран, забезпечуючи при цьому повний інтерактив з глядачем3.  У кожного учасника залишається на пам'ять DVD диск, що дозволяє не витрачатися на додаткові подарунки4.  Шоу-Студія має привабливий дизайн за бажанням стилізується під будь-яку подію, можна оформити банери, конверти для дисків, вставити логотипи та інформацію в кліпи, що забезпечує додаткову рекламу.5. Шоу-Студія розташовується в будь-якому приміщенні, так і на відкритому майданчику, займає всього 2,5 кв.м, не потрібно ніяких додаткових погоджень і дозволів, для роботи потрібно тільки наявність звичайної розетки на 220 V
Компанія Данс Хедс Україна представляє мобільні шоу-студії Dance Heads ® (Танцюючі Голови) супер новинку у сфері розваг! Вперше у Львові, прямо з Голлівуду, від компанії Dance Heads Recordings ®! Dance Heads - це компактна відеозаписувальна студія, за допомогою якої будь-який охочий протягом декількох хвилин може записати свій власний смішний відеокліп і отримати його у подарунок на "платиновому" DVD диску. Ми пропонуємо послуги короткострокової оренди мобільної шоу-студії Dance Heads ® (Танцюючі Голови) для проведення: Весілля; День Народження; Корпоративної вечірки; Промо акцій; Дитячих і інших свят у Львові і Львівській області!Мобільна шоу-студія Dance Heads - це унікальний продукт, який є готовим рішенням для приголомшливої розваги гостей при проведенні будь-якої події чи свята! Шоу Танцюючі Голови це: 1. Яскраве незабутнє шоу, яке не залишить нікого байдужим, тому всі ще довго згадуватимуть вашу подію.2.  Шоу займає всіх гостей, так як весь процес запису транслюється на плазму або зовнішній екран, забезпечуючи при цьому повний інтерактив з глядачем3.  У кожного учасника залишається на пам'ять DVD диск, що дозволяє не витрачатися на додаткові подарунки4.  Шоу-Студія має привабливий дизайн за бажанням стилізується під будь-яку подію, можна оформити банери, конверти для дисків, вставити логотипи та інформацію в кліпи, що забезпечує додаткову рекламу.5. Шоу-Студія розташовується в будь-якому приміщенні, так і на відкритому майданчику, займає всього 2,5 кв.м, не потрібно ніяких додаткових погоджень і дозволів, для роботи потрібно тільки наявність звичайної розетки на 220 V
услуги
Связь с нами:

Dance Heads Часто задаваемые вопросы

по домовленості

награды "Dance Heads"

З нами 5 років