по договоренности

Цепелін

Львов

Фотографии

Подробнее о Цепелін

Ресторан «Цепелін» — це заклад, оформлений в контрасних кольорах — вишукано та зі смаком, де поєднуються класичні та сучасні елементи в інтер’єрі, а авторська кухня на основі української та польської кухні чудово доповнює атмосферу затишку та дарує незабутні враження від перебування в ресторані.
Це чудове місце, щоб завітати на бізнес-ланч або ж поспілкуватися з друзями чи діловими партнерами — високий рівень обслуговування створить відповідну атмосферу до потрібної ситуації. Романтичний вечір тут залишить незабутні враження і стане чудовим початком міцних відносин.
Організація весільних урочистостей (до 150 осіб) і бенкетів, доставка їжі, кейтерінг та інші ресторанні послуги пропонує своїм відвідувачам ресторан «Цепелін» і бажає смачних вечорів!
Ресторан «Цепелін» — це заклад, оформлений в контрасних кольорах — вишукано та зі смаком, де поєднуються класичні та сучасні елементи в інтер’єрі, а авторська кухня на основі української та польської кухні чудово доповнює атмосферу затишку та дарує незабутні враження від перебування в ресторані. Це чудове місце, щоб завітати на бізнес-ланч або ж поспілкуватися з друзями чи діловими партнерами — високий рівень обслуговування створить відповідну атмосферу до потрібної ситуації. Романтичний вечір тут залишить незабутні враження і стане чудовим початком міцних відносин. Організація весільних урочистостей (до 150 осіб) і бенкетів, доставка їжі, кейтерінг та інші ресторанні послуги пропонує своїм відвідувачам ресторан «Цепелін» і бажає смачних вечорів!
Связь с нами:

награды "Цепелін"

З нами 5 років