от 1 $

Boda Art

Львов

Фотографии

Видео

Подробнее о Boda Art

Створимо для Вас незабутнє, вражаюче, яскраве свято Вашого ВЕСІЛЛЯ і зробимо це з величезним задоволенням. Втілимо всі Ваші побажання та здивуємо Вас приємними цінами. Ми працюємо, аби Ви були щасливі!
 У нас ви знайдете практично все, що потрібно для ідеального весілля: запрошення, подарунки для гостей, фотобутафорія та фотостіна, торти та короваї, декорація залу, столу для наречених, під'їзду тканинами, живими квітами,цікавими декораціями, весільні аксесуари,декор авто, постановка першого танцю,послуги художника - портретиста для вас і ваших гостей, організація та проведення виїзної церемонії, послуги ведучого, музичний супровід, весільний фотограф та багато іншого.
 
Створимо для Вас незабутнє, вражаюче, яскраве свято Вашого ВЕСІЛЛЯ і зробимо це з величезним задоволенням. Втілимо всі Ваші побажання та здивуємо Вас приємними цінами. Ми працюємо, аби Ви були щасливі!  У нас ви знайдете практично все, що потрібно для ідеального весілля: запрошення, подарунки для гостей, фотобутафорія та фотостіна, торти та короваї, декорація залу, столу для наречених, під'їзду тканинами, живими квітами,цікавими декораціями, весільні аксесуари,декор авто, постановка першого танцю,послуги художника - портретиста для вас і ваших гостей, організація та проведення виїзної церемонії, послуги ведучого, музичний супровід, весільний фотограф та багато іншого.  
Связь с нами:

награды "Boda Art"

З нами 5 років