по договоренности

Банкетний зал "СВ"

Львов

Подробнее о Банкетний зал "СВ"

Бенкетний зал “СВ” – один з найбільших у Львові, розрахований на 250 місць, з вишуканою кухнею та всіма перевагами європейського сервісу.
Додаткових переваг надає танцювальний майданчик, який розташований ніби в одному приміщенні, тобто стіна між залом та танцювальним майданчиком відсутня, але, водночас, гостей за столами відділяє від музичного супроводу свята великий та широкий коридор. Разом з тим розташування звукового обладнання здійснене з врахуванням акустичних особливостей залу, а потужні світлові ефекти додають незабутнього шарму.
Бенкетний зал “СВ” – один з найбільших у Львові, розрахований на 250 місць, з вишуканою кухнею та всіма перевагами європейського сервісу. Додаткових переваг надає танцювальний майданчик, який розташований ніби в одному приміщенні, тобто стіна між залом та танцювальним майданчиком відсутня, але, водночас, гостей за столами відділяє від музичного супроводу свята великий та широкий коридор. Разом з тим розташування звукового обладнання здійснене з врахуванням акустичних особливостей залу, а потужні світлові ефекти додають незабутнього шарму.
Связь с нами: