Весільна виставка “Brides Party”

28.02 одна з найочікуваніших подій весільної галузі 2021.

28.02.2021 Компанія “ Duda Agency “ організовує яскраву весільну виставку “ Brides Party”

Для кого цей захід? Для майбутніх наречених

Яка мета заходу? Ми прагнемо познайомити майбутніх молодят з свіжими тенденціями весільної індустрії 2021, кращими серед кращих підрядників нашої галузі , які зроблять Ваш весільний день особливим , а також в день проведення “ Brides Party” наречені зможуть забронювати весільні послуги з максимальними знижками.

“Brides Party” – подія яка об’єднує справжніх професіоналів весільної сфери, тому на гостей заходу очікує насичена програма.

Цьогорічний захід буде проходити на першій та унікальній Івент- Парк Garden.Prostir, де знаходяться два особливі зали: Сад і Прованс.Учасники виставки зможуть оглянути обидві з них та продегустувати страви з весільного меню.

Спікерами виставки будуть провідні спеціалісти весільної індустрії. Зокрема весільний організатор Катерина Дуда “Duda Agency”, Оксана Корзун – весільний церемонімейстр, “Monro photography, Андрій Турко “Gunzliveband”, Андрій Кіт - власник Івент-парк “Garden Prostir»,спеціальний гість з Києва- фотограф Ігор Шевченко та інші. Вони розкажуть про всі етапи приготування до особливого весільного дня , а також в живому діалозі зможуть відповісти на всі запитання.

Наші наречені відчують себе наче на модному показі, адже ексклюзивно для виставки дизайнери Зоряна Кириленко, Наталя Таушер та Дім весільного вбрання “Anna” відшивають особливі весільні сукні, а чоловікам нову колекцію костюмів запрезентує Impero Group.

Разом з нашими численними партнерами ми готуємо яскраву шоу програму :виступ кавер гурту Gunzliveband, світлодіодне, дзеркальне шоу та леді бар від агенції theater_matanoia ,бармен шоу від barmanshow_nabar ,постановка та презентація весільного танцю від Fedan studio пісню до якого виконає спеціально запрошений гість Лесик Турко, дегустація кенді бару від torterialviv , та презентації новинок декору 2021 від студій декору Romantic Decor, Sweetness Decor та Niki Decor та концептуальні фотозони від усіх парнерів Brides Party - це лише частина того чим Ви зможете насолодитись відвідавши “ Brides Party”.

Особливо приємним додатком до програми виставки стануть подарунки від партнерів “ Brides Party”,адже всі вони готують чимало розіграшів аби обдарувати наших наречених.

Серед гостей нашого заходу ми розіграємо головний приз «Романтичний Вікенд в Парижі на двох»

Варто також зазначити , що лише на нашій весільній виставці Ви зможете забронювати :організацію свята, фото, відео, весільну сукню та костюм, аксесуари, освітлення залу, декор, шоу програму тощо за особливо приємними знижками до -50 %.

Будемо раді зустрічі саме з Вами, 28.02 на весільній виставці “ Brides Party”.