по договоренности

Ярослав та Людмила

Львов

Фотографии

Видео

Подробнее о Ярослав та Людмила

Ведучі зі смаком для вишуканих подій! Ми знаємо, як правильно має виглядати  твоє свято. І головне – ми  зробимо його веселим , щирим та незабутнім.
 Чому саме ми:  Ми знаємо, наскільки це свято особливе для тебе.  Твоє свято, так само особливе і для нас!!!  Свято високого професійного рівня.  Ми не гумористи чи актори,  ми не музиканти чи ді-джеї. Ми ті, хто наповнює атмосферу твого свята легкістю та комфортом.  Ми ті хто дбає про приємне перебування кожного, хто знаходиться на твоєму святі.  Ми ті, хто забезпечить  лише приємні спогади кожному хто був присутній на твоєму святі.
 Позитивні та душевні емоції – головний принцип нашої роботи. Лише сучасний та молодіжний підхід, перевірений досвідом.  Який подобається  учасникам будь-якої вікової категорії.
Лише авторські фішки та сценарії. Правильна подача та підхід. Ми знаємо коли повинна лунати правильна музика, коли повинно бути весело та драйвово, коли повинно бути емоційно та ніжно, просто та ненав’язливо.
 
 Наші Клієнти:    Це ті - хто має вишуканий смак та стиль.  Ті ,хто хоче свято високого рівня. Ті хто знає правило ціни та якості. Ти як і ми розумієш стильне свято , вишукане та легке не буває дешевим. Якісно=сучасно=вишукано=дорого=стильно!!!
 
  Про нас:    Ми команда, яка постійно слідкує за тенденціями. Кожного року ми навчаємось  у гуру та професіоналів своєї справи, найкращими у СНГ просторі. Чому я говорю команда? Тому що на твоєму святі працюють не лише ми, твої ведучі Ярослав та Людмила. Але й ті без кого не можливе ідеальне проведення свята: на особистий координатор  та ді-джей. Ми працюємо лише на своїй професійній апаратурі , яка входить у вартість наших послуг..
Телефонуй 067 459 02 69 або 093 653 87 30. 

P.S.  Рівень твого свята напряму залежить від професійного рівня твого ведучого. Тому лише тобі вирішувати: чи це буде дешеве свято з тамадою. Чи це буде вишукана подія високого рівня з твоїми ведучими Ярославом та Людмилою.
Тому, не зволікай та телефонуй прямо зараз 067 459 02 69 або 093 653 87 30 і ми домовимось про зустріч у зручний для тебе час. І повір, ця зустріч змінить твоє життя і буде не останньою!!!! Працює по всі Україні та за її межами)))
 
 Чекаємо з нетерпінням нашої зустрічі….. Ваші ведучі Ярослав та Людмила!
Ведучі зі смаком для вишуканих подій! Ми знаємо, як правильно має виглядати  твоє свято. І головне – ми  зробимо його веселим , щирим та незабутнім.  Чому саме ми:  Ми знаємо, наскільки це свято особливе для тебе.  Твоє свято, так само особливе і для нас!!!  Свято високого професійного рівня.  Ми не гумористи чи актори,  ми не музиканти чи ді-джеї. Ми ті, хто наповнює атмосферу твого свята легкістю та комфортом.  Ми ті хто дбає про приємне перебування кожного, хто знаходиться на твоєму святі.  Ми ті, хто забезпечить  лише приємні спогади кожному хто був присутній на твоєму святі.  Позитивні та душевні емоції – головний принцип нашої роботи. Лише сучасний та молодіжний підхід, перевірений досвідом.  Який подобається  учасникам будь-якої вікової категорії. Лише авторські фішки та сценарії. Правильна подача та підхід. Ми знаємо коли повинна лунати правильна музика, коли повинно бути весело та драйвово, коли повинно бути емоційно та ніжно, просто та ненав’язливо.    Наші Клієнти:    Це ті - хто має вишуканий смак та стиль.  Ті ,хто хоче свято високого рівня. Ті хто знає правило ціни та якості. Ти як і ми розумієш стильне свято , вишукане та легке не буває дешевим. Якісно=сучасно=вишукано=дорого=стильно!!!     Про нас:    Ми команда, яка постійно слідкує за тенденціями. Кожного року ми навчаємось  у гуру та професіоналів своєї справи, найкращими у СНГ просторі. Чому я говорю команда? Тому що на твоєму святі працюють не лише ми, твої ведучі Ярослав та Людмила. Але й ті без кого не можливе ідеальне проведення свята: на особистий координатор  та ді-джей. Ми працюємо лише на своїй професійній апаратурі , яка входить у вартість наших послуг.. Телефонуй 067 459 02 69 або 093 653 87 30.  P.S.  Рівень твого свята напряму залежить від професійного рівня твого ведучого. Тому лише тобі вирішувати: чи це буде дешеве свято з тамадою. Чи це буде вишукана подія високого рівня з твоїми ведучими Ярославом та Людмилою. Тому, не зволікай та телефонуй прямо зараз 067 459 02 69 або 093 653 87 30 і ми домовимось про зустріч у зручний для тебе час. І повір, ця зустріч змінить твоє життя і буде не останньою!!!! Працює по всі Україні та за її межами)))    Чекаємо з нетерпінням нашої зустрічі….. Ваші ведучі Ярослав та Людмила!
Цена
Связь с нами:

Ярослав та Людмила Часто задаваемые вопросы

по домовленості

Ні

Ні

Так

награды "Ярослав та Людмила"

З нами 5 років