от 100 $

Вогняне шоу на весілля "НІКАЛЕКС"

Тернополь

Фотографии

Видео

Подробнее о Вогняне шоу на весілля "НІКАЛЕКС"

 Вас вітає енергійний та запальний шоу-театр НІКАЛЕКС ! Пропонуємо для Вашого весілля захоплююче вогняно-піротехнічне шоу! Досвід роботи нашого театру більше чотирьох років. Ми провели сотні виступів у Тернопільській та в багатьох інших областях України. Серед них численні весілля та корпоративи, 500річчя м.Скалат, День Незалежності в Підволочиську, тернопільський Євро-майдан, день міста в Теребовлі.
 
ВПЕРШЕ В ТЕРНОПОЛІ - вогняне шоу в світлових костюмах! У НАШИХ ПРОГРАМАХ:- енергічні СОЛЬНІ ТА СИНХРОННІ номера з кулями, жердинами, віялами, сферами - більш ніж десятьма різними палаючими реквізитами;- захоплюючий номер з цирковим вогняним кубом;- спецефекти - іскристий вогонь, зелене полум”я, стробоскопічні ефекти;- вражаюче видування вогню;- вогняні серця, цифри;- холодні вогні, феєрверки;- ефектне ЖИВЕ ПІРО-ШОУ — танці з найрізноманітнішими піротехнічними ефектами в РУКАХ артистів.

Спеціально для молодят - вогняні серця в подарунок!!!

ПРАЦЮЄМО НА ВИЇЗД. Транспортування до місця проведення виступу здійснюємо власним авто (безкоштовно в межах м.Тернопіль). Встановлюємо професійний музичний супровід потужністю 400/800 Вт. 
 Для виступів в середині приміщення пропонуємо чарівне СВІТЛОДІОДНЕ шоу!Шоу  НІКАЛЕКС – унікальне видовище, яке надовго запам'ятається та створить неповторне відчуття свята !    Переглянути більше наших фото та відео Ви можете на нашому сайті: 
http://nikalex.at.ua/ 
 Вас вітає енергійний та запальний шоу-театр НІКАЛЕКС ! Пропонуємо для Вашого весілля захоплююче вогняно-піротехнічне шоу! Досвід роботи нашого театру більше чотирьох років. Ми провели сотні виступів у Тернопільській та в багатьох інших областях України. Серед них численні весілля та корпоративи, 500річчя м.Скалат, День Незалежності в Підволочиську, тернопільський Євро-майдан, день міста в Теребовлі.   ВПЕРШЕ В ТЕРНОПОЛІ - вогняне шоу в світлових костюмах! У НАШИХ ПРОГРАМАХ:- енергічні СОЛЬНІ ТА СИНХРОННІ номера з кулями, жердинами, віялами, сферами - більш ніж десятьма різними палаючими реквізитами;- захоплюючий номер з цирковим вогняним кубом;- спецефекти - іскристий вогонь, зелене полум”я, стробоскопічні ефекти;- вражаюче видування вогню;- вогняні серця, цифри;- холодні вогні, феєрверки;- ефектне ЖИВЕ ПІРО-ШОУ — танці з найрізноманітнішими піротехнічними ефектами в РУКАХ артистів. Спеціально для молодят - вогняні серця в подарунок!!! ПРАЦЮЄМО НА ВИЇЗД. Транспортування до місця проведення виступу здійснюємо власним авто (безкоштовно в межах м.Тернопіль). Встановлюємо професійний музичний супровід потужністю 400/800 Вт.   Для виступів в середині приміщення пропонуємо чарівне СВІТЛОДІОДНЕ шоу!Шоу  НІКАЛЕКС – унікальне видовище, яке надовго запам'ятається та створить неповторне відчуття свята !    Переглянути більше наших фото та відео Ви можете на нашому сайті:  http://nikalex.at.ua/ 
услуги
Связь с нами:

Вогняне шоу на весілля "НІКАЛЕКС" Часто задаваемые вопросы

100$

награды "Вогняне шоу на весілля "НІКАЛЕКС""

З нами 5 років

Шоу и развлечения на вашей свадьбе в вашем городе