по договоренности

Віктор Присяжнюк

Ивано-Франковск

Фотографии

Подробнее о Віктор Присяжнюк

Тамада, ведучий, конферансьє... як тільки нас не називають, але завданням нашої професії є, забезпечення гарного настрою на вашому Святі! 
Я, Віктор Присяжнюк, знаю і зможу зробити ваше весілля, день народження, корпоратив чи просте застілля, без якогось приводу - веселим і смішним! Стаж в даній сфері 10 років, виступаю у концертних залах, ресторанах, клубах, саунах і на природі! 
Конкурси, інтерактиви з гостями, тематичне весільне камеді,веселий відеоролик на мультимедійному екрані з фото молодих, звичаї та багато іншого, чого ви забажаєте! Особиста зустріч і затвердження сценарію - є запорукою гарно проведеної вашою урочистої події! 
http://vk.com/prysiajnukviktor
Тамада, ведучий, конферансьє... як тільки нас не називають, але завданням нашої професії є, забезпечення гарного настрою на вашому Святі!  Я, Віктор Присяжнюк, знаю і зможу зробити ваше весілля, день народження, корпоратив чи просте застілля, без якогось приводу - веселим і смішним! Стаж в даній сфері 10 років, виступаю у концертних залах, ресторанах, клубах, саунах і на природі!  Конкурси, інтерактиви з гостями, тематичне весільне камеді,веселий відеоролик на мультимедійному екрані з фото молодих, звичаї та багато іншого, чого ви забажаєте! Особиста зустріч і затвердження сценарію - є запорукою гарно проведеної вашою урочистої події!  http://vk.com/prysiajnukviktor
Цена
Связь с нами:

Віктор Присяжнюк Часто задаваемые вопросы

по домовленості

Ні

Ні

Так

награды "Віктор Присяжнюк"

З нами 5 років