по договоренности

Весільний салон "ТРОЯНДА"

Львов

Подробнее о Весільний салон "ТРОЯНДА"

Бренд весільних суконь «ТРОЯНДА» пропонує продукцію високого та якісного класу, широкого стильового спрямування, повний спектр весільних послуг. Він займає гідне місце в порівнянні з іншими модними трендами, володіє усіма властивостями, щоб міцно стоять на ринку праці,та при насиченій конкуренції суконь знаходить собі достойне місце.
Окрім вишуканих і чаруючих весільних суконь салон «ТРОЯНДА» виготовляє лінію розкішних вечірніх суконь, а також надзвичайні і неповторні бальні та коктельні сукні.. Сукні салону «ТРОЯНДА» виконані в найкращих стильових рішеннях високої моди вирізняються хорошою якістю, вишуканістю та різновидністю фасонів,елегантністю,жіночністю та ексклюзивністю моделей.
Салон надає послуги продажу, прокату, а також пошиття весільних та вечірніх суконь. Пропонує великий вибір гламурних аксесуарів:фати, жакети, накидки, шубки, біжутерію, рукавички, парасольки, віяла, свічечки, бокали, подушечки….
Приходьте в весільний салон «ТРОЯНДА» та скористайтеся наших порадами. Індивідуальна робота з кожним клієнтом. Наші консультанти перетворять вибір Вашої сукні на приємне свято та підкреслять Вашу індивідуальність та неповторність.

ЗАВІТАЙТЕ ДО НАС:
.мЛьвів, вул..І.Франка, 39
тел.:(032)260-18-00
моб:(050)436-07-10
datsiv@i.ua
Бренд весільних суконь «ТРОЯНДА» пропонує продукцію високого та якісного класу, широкого стильового спрямування, повний спектр весільних послуг. Він займає гідне місце в порівнянні з іншими модними трендами, володіє усіма властивостями, щоб міцно стоять на ринку праці,та при насиченій конкуренції суконь знаходить собі достойне місце. Окрім вишуканих і чаруючих весільних суконь салон «ТРОЯНДА» виготовляє лінію розкішних вечірніх суконь, а також надзвичайні і неповторні бальні та коктельні сукні.. Сукні салону «ТРОЯНДА» виконані в найкращих стильових рішеннях високої моди вирізняються хорошою якістю, вишуканістю та різновидністю фасонів,елегантністю,жіночністю та ексклюзивністю моделей. Салон надає послуги продажу, прокату, а також пошиття весільних та вечірніх суконь. Пропонує великий вибір гламурних аксесуарів:фати, жакети, накидки, шубки, біжутерію, рукавички, парасольки, віяла, свічечки, бокали, подушечки…. Приходьте в весільний салон «ТРОЯНДА» та скористайтеся наших порадами. Індивідуальна робота з кожним клієнтом. Наші консультанти перетворять вибір Вашої сукні на приємне свято та підкреслять Вашу індивідуальність та неповторність. ЗАВІТАЙТЕ ДО НАС: .мЛьвів, вул..І.Франка, 39 тел.:(032)260-18-00 моб:(050)436-07-10 datsiv@i.ua
Связь с нами:

награды "Весільний салон "ТРОЯНДА""

З нами 5 років