от 100 $

Весільний салон NINELLI

Львов м.Львів, вул.Котлярська, 16

Подробнее о Весільний салон NINELLI

Весільний салон Нінеллі № 1 у Львові- ОФІЦІЙНИЙ представник Pronovias та інших найкращих світових брендів. 
Остерігайтеся підробки! Колекція весільних та вечірніх суконь Pronovias ( Проновіас ) 2017  та  Jovani , Sherri Hill , Ninelli Couture - вже чекає на Вас!
Для найвибагливіших наречених пропонуємо елітні весільні та вечірні сукні VIP класу від ATELIER PRONOVIAS   з терміновою доставкою зі складу в Барселоні 10 днів , або на відшив у відомого світового модельєра !!!!!
Постійне оновлення товару!!!

Акція! Знижка 50% на всі весільні та вечірні сукні Pronovias ( Проновіас ) 2016 року , що представлені в салоні.
 
Акція! Знижка до 80 % на всі весільні сукні, що представлені в салоні . таких відомих марок, як Justin Alexander ( Англія ), Sincerity ( Нідерланди ), Impression ( США ), Christina Wu ( США ),  Dere Kiang ( США ).
 
Широкий асортимент аксесуарів від Pronovias ( Проновіас ) - фати, діадемки, пояса та ін. Також Carla ( Італія ) - накидки, вуальки, капелюшки, фати, шпильки, рукавички, сумочки, біжутерія та ін .
 
Дорогі випускниці - в нас Ви підберете сукню своєї мрії!!! Вечірні, випускні, коктейльні сукні від провідних фірм JOVANI ( США ), Tony Bowls ( США ), La Femme ( США ),  Blush Prom ( США ),  Pronovias Fiesta ( Іспанія ) It's my party ( Іспанія ).
 Сукні для мами нареченої чи випускниці! 
 
Безкоштовні консультаціїї, примірки, вшивання, вкорочення і ін  -   все входить в ціну!!!
Чехол-сумка в подарунок!!!
Весільний салон Нінеллі № 1 у Львові- ОФІЦІЙНИЙ представник Pronovias та інших найкращих світових брендів.  Остерігайтеся підробки! Колекція весільних та вечірніх суконь Pronovias ( Проновіас ) 2017  та  Jovani , Sherri Hill , Ninelli Couture - вже чекає на Вас! Для найвибагливіших наречених пропонуємо елітні весільні та вечірні сукні VIP класу від ATELIER PRONOVIAS   з терміновою доставкою зі складу в Барселоні 10 днів , або на відшив у відомого світового модельєра !!!!! Постійне оновлення товару!!! Акція! Знижка 50% на всі весільні та вечірні сукні Pronovias ( Проновіас ) 2016 року , що представлені в салоні.   Акція! Знижка до 80 % на всі весільні сукні, що представлені в салоні . таких відомих марок, як Justin Alexander ( Англія ), Sincerity ( Нідерланди ), Impression ( США ), Christina Wu ( США ),  Dere Kiang ( США ).   Широкий асортимент аксесуарів від Pronovias ( Проновіас ) - фати, діадемки, пояса та ін. Також Carla ( Італія ) - накидки, вуальки, капелюшки, фати, шпильки, рукавички, сумочки, біжутерія та ін .   Дорогі випускниці - в нас Ви підберете сукню своєї мрії!!! Вечірні, випускні, коктейльні сукні від провідних фірм JOVANI ( США ), Tony Bowls ( США ), La Femme ( США ),  Blush Prom ( США ),  Pronovias Fiesta ( Іспанія ) It's my party ( Іспанія ).  Сукні для мами нареченої чи випускниці!    Безкоштовні консультаціїї, примірки, вшивання, вкорочення і ін  -   все входить в ціну!!! Чехол-сумка в подарунок!!!
Бренд свадебного платья
Товар и услуги
Связь с нами:

Весільний салон NINELLI Часто задаваемые вопросы

100$

награды "Весільний салон NINELLI"

З нами 5 років