от 6000 грн.

Пісочна анімація, шоу, фільм Дарії Тим

Львов м.Львів

Фотографии

Подробнее о Пісочна анімація, шоу, фільм Дарії Тим

Пориньте у чарівний світ піскової анімації разом з професійною художницею Дарією Тимоніною! Її талант вже був визнаний міжнародними експертами, а тепер він може стати частиною Вашого свята. Незабутні моменти, запам'ятні події, найтепліші емоції - все це можна передати за допомогою піску і світла. Оберіть історію кохання або тематику, яка близька саме Вам, і отримайте унікальну пісочну анімацію, яка стане неперевершеним додатком до будь-якого свята!
Або ж ви можете обрати захоплюючу анімацію на весільну тематику з наших готових сюжетів:
https://youtu.be/_yaGjtAaGSs
https://youtu.be/Iv1TheKYqf0
https://youtu.be/lQo4TEfXehg
Ви можете зробити оригінальний романтичний подарунок на День народження, оригінальне освічення в коханні і пропозицію, чи на іншу подію, замовивши художній відео портрет:
https://www.youtube.com/watch?v=GuGeer3wGKM
https://youtu.be/U2VV5Oogz94
Також Ви можете замовити шоу "Зоряний пил", "Анімований живопис" і малювання шаржів на святкуванні.
Напряму від художниці, без посередників!
Пориньте у чарівний світ піскової анімації разом з професійною художницею Дарією Тимоніною! Її талант вже був визнаний міжнародними експертами, а тепер він може стати частиною Вашого свята. Незабутні моменти, запам'ятні події, найтепліші емоції - все це можна передати за допомогою піску і світла. Оберіть історію кохання або тематику, яка близька саме Вам, і отримайте унікальну пісочну анімацію, яка стане неперевершеним додатком до будь-якого свята! Або ж ви можете обрати захоплюючу анімацію на весільну тематику з наших готових сюжетів: https://youtu.be/_yaGjtAaGSs https://youtu.be/Iv1TheKYqf0 https://youtu.be/lQo4TEfXehg Ви можете зробити оригінальний романтичний подарунок на День народження, оригінальне освічення в коханні і пропозицію, чи на іншу подію, замовивши художній відео портрет: https://www.youtube.com/watch?v=GuGeer3wGKM https://youtu.be/U2VV5Oogz94 Також Ви можете замовити шоу "Зоряний пил", "Анімований живопис" і малювання шаржів на святкуванні. Напряму від художниці, без посередників!
услуги
Связь с нами:

награды "Пісочна анімація, шоу, фільм Дарії Тим"

З нами 5 років

Шоу и развлечения на вашей свадьбе в вашем городе