по договоренности

Творческая группа. Озвучка праздников

Кировоград

Фотографии

Подробнее о Творческая группа. Озвучка праздников

Прокат професійної апаратури SVEN Audio- від 1 до 7кВт звуку (ідеальний звук як на закритих, так і відкритих майданчиках, до 1500 чоловік). Колонки, підсилювачі, мікшерний пульт, кросовер, мікрофони, необхідна комп'ютерна техніка, плазмові панелі.
ДІ-ДЖЕЙ-МС - музика на будь-який смак (по інтересах замовника), можна живий вокал.
Можлива підвозка гостей Mercedes Sprinter (15 місць, велика плазма)
Організація і проведення вечірок в стилях Open-air і Autoparty  
Надаємо також послуги сценариста і ведучого на ваше свято. Сценарист підготує його саме для вас, враховуючи всі ваші інтереси і характер свята - індивідуальний підхід. Професійний ведучий не дасть вам нудьгувати впродовж всього заходу. Оригінальні авторські конкурси, ігри, постановки. Як застільні, так і рухливі, так і музичні. Досвід роботи більше 10 років.
Прокат професійної апаратури SVEN Audio- від 1 до 7кВт звуку (ідеальний звук як на закритих, так і відкритих майданчиках, до 1500 чоловік). Колонки, підсилювачі, мікшерний пульт, кросовер, мікрофони, необхідна комп'ютерна техніка, плазмові панелі. ДІ-ДЖЕЙ-МС - музика на будь-який смак (по інтересах замовника), можна живий вокал. Можлива підвозка гостей Mercedes Sprinter (15 місць, велика плазма) Організація і проведення вечірок в стилях Open-air і Autoparty   Надаємо також послуги сценариста і ведучого на ваше свято. Сценарист підготує його саме для вас, враховуючи всі ваші інтереси і характер свята - індивідуальний підхід. Професійний ведучий не дасть вам нудьгувати впродовж всього заходу. Оригінальні авторські конкурси, ігри, постановки. Як застільні, так і рухливі, так і музичні. Досвід роботи більше 10 років.
Связь с нами:

награды "Творческая группа. Озвучка праздников"

З нами 5 років