по договоренности

Ресторан "Прага"

Киев

Фотографии

Подробнее о Ресторан "Прага"

Ресторан «Прага» - це чудове місце для проведення весіль та виїзних церемоній будь-якого масштабу. Тут створені всі умови для того, щоб цей день став найщасливішим у Вашому житті! Неймовірно красива територія, велика кількість залів різної місткості, чудова кухня, дбайливе обслуговування і тепла атмосфера старовинного маєтку зроблять Ваше свято справді незабутнім. 
Особливість ресторану «Прага» в тому, що це місце має свою історію, яка триває вже півстоліття. Тут є «Алея закоханих», де молодята можуть залишити спогади про цю важливу подію на багато-багато років. 
Велика кількість залів дає можливість зіграти весілля в будь-який час року, як на вулиці, так і всередині. У Вашому розпорядженні: колонний світлий зал на другому поверсі; зал Веранда з панорамними вікнами на першому поверсі; Тераса над озером з лебедями; зал Дзеркальний; зал Бібліотека; зал Оранжерея. А неймовірно красиву виїзну церемонію пропонуємо оформити на галявині під розлогим деревом прямо біля озера. 
Організуйте незабутнє весілля в ресторані «Прага»!
Ресторан «Прага» - це чудове місце для проведення весіль та виїзних церемоній будь-якого масштабу. Тут створені всі умови для того, щоб цей день став найщасливішим у Вашому житті! Неймовірно красива територія, велика кількість залів різної місткості, чудова кухня, дбайливе обслуговування і тепла атмосфера старовинного маєтку зроблять Ваше свято справді незабутнім.  Особливість ресторану «Прага» в тому, що це місце має свою історію, яка триває вже півстоліття. Тут є «Алея закоханих», де молодята можуть залишити спогади про цю важливу подію на багато-багато років.  Велика кількість залів дає можливість зіграти весілля в будь-який час року, як на вулиці, так і всередині. У Вашому розпорядженні: колонний світлий зал на другому поверсі; зал Веранда з панорамними вікнами на першому поверсі; Тераса над озером з лебедями; зал Дзеркальний; зал Бібліотека; зал Оранжерея. А неймовірно красиву виїзну церемонію пропонуємо оформити на галявині під розлогим деревом прямо біля озера.  Організуйте незабутнє весілля в ресторані «Прага»!
Связь с нами:

награды "Ресторан "Прага""

З нами 5 років