по договоренности

Ресторан "Наш Городок"

Львов

Фотографии

Видео

Подробнее о Ресторан "Наш Городок"


Найбільший бенкетний зал у регіоні запрошує Вас на святкування весілля!!!
Весілля-це надзвичайна подія у житті молодят . Можна відсвяткувати вдома, в маленькому кафе, але тільки святкування у королівських залах нашого ресторану залишить неповторні спогади на все життя для Вас , ваших дітей та внуків...... Лебедине озеро на території створює незабутню весільну атмосферу, висококваліфікований персонал з Європи смачно та вишукано зустріне гостей........ Новий бенкетний зал у ресторані «Наш Городок» - найкраще місце для проведення заходів великого масштабу - наприклад, весілля , випускного вечора, корпоративної вечірки чи просто великого бенкету. До Вашої уваги пропонуємо два банкетні зали - Королівський і Двоповерховий княжий зал , танцювальний та фуршетний зал, VIP-зал,  літній майданчик на березі озера ; паркування авто та охорона.
Якщо Ви святкуєте весілля в ресторані "Наш Городок" -
номер в готелі "" для молодят в подарунок !
готель "" - м.Львів, вул. Лукіяновича , 3  www.leotel.lviv.ua

 Після веселого, гучного святкування запрошуємо наречених  відпочити в ексклюзивному номері "для молодят" - королівський, просторий , вишуканий - тільки для Вас !!! Чудово вмебльовані весільні апартаменти - з прекрасною романс-спальнею – подарують Вам спокій і гармонію.
Запрошуємо до нас на святкування!!! Ми зробимо Ваше свято незабутнім!!!

конт. тел.: (063) 842-3139 , (098) 268-2602 тел./факс : (032) 238-42-86
e-mail: nash_gorodok@ukr.net
Найбільший бенкетний зал у регіоні запрошує Вас на святкування весілля!!! Весілля-це надзвичайна подія у житті молодят . Можна відсвяткувати вдома, в маленькому кафе, але тільки святкування у королівських залах нашого ресторану залишить неповторні спогади на все життя для Вас , ваших дітей та внуків...... Лебедине озеро на території створює незабутню весільну атмосферу, висококваліфікований персонал з Європи смачно та вишукано зустріне гостей........ Новий бенкетний зал у ресторані «Наш Городок» - найкраще місце для проведення заходів великого масштабу - наприклад, весілля , випускного вечора, корпоративної вечірки чи просто великого бенкету. До Вашої уваги пропонуємо два банкетні зали - Королівський і Двоповерховий княжий зал , танцювальний та фуршетний зал, VIP-зал,  літній майданчик на березі озера ; паркування авто та охорона. Якщо Ви святкуєте весілля в ресторані "Наш Городок" - номер в готелі "" для молодят в подарунок ! готель "" - м.Львів, вул. Лукіяновича , 3  www.leotel.lviv.ua  Після веселого, гучного святкування запрошуємо наречених  відпочити в ексклюзивному номері "для молодят" - королівський, просторий , вишуканий - тільки для Вас !!! Чудово вмебльовані весільні апартаменти - з прекрасною романс-спальнею – подарують Вам спокій і гармонію. Запрошуємо до нас на святкування!!! Ми зробимо Ваше свято незабутнім!!! конт. тел.: (063) 842-3139 , (098) 268-2602 тел./факс : (032) 238-42-86 e-mail: nash_gorodok@ukr.net
Связь с нами:

награды "Ресторан "Наш Городок""

З нами 5 років