по договоренности

Олеся Сінчук

Киев

Подробнее о Олеся Сінчук

 
      Олеся  Сінчук – відома співачка та  інструменталістка. Її запальні веселі  та запальні авторські пісні у стилі етно, яскраві  імпровізації на сопілці,чаруючі романтичні твори для фортепіано полюбилися багатьом слухачам.  
      Працює у стилях - етно, фолк, акустичний рок, популярна музика, лірична пісня, романтичні твори для фортепіано.
         Пише та співає українською, російською, польською мовами.
 
      Олеся Сінчук є лауреатом багатьох Всеукраїнських та Міжнародних  фестивалів і конкурсів. Зокрема  -лауреат І премії Міжнародного конкурсу музики і поезії імені Марії Конопницької у       Польщі, 2005-2008рр, Всеукраїнського етнофестивалю “Великдень у Космачі», с. Космач, 2008р., Міжнародного етнофестивалю «Країна мрій», Київ, 2006 р, Міжнародного фестивалю мистецтв "Українська весна в Санкт-Петербурзі", 2008, Всеукраїнського фестивалю - конкурсу української пісні  „ Боромля” .
      Творчість Олесі подарує  вам радість, ніжність, відчуття краси та гармонії  і  чудовий святковий настрій!
 
        Олеся  Сінчук – відома співачка та  інструменталістка. Її запальні веселі  та запальні авторські пісні у стилі етно, яскраві  імпровізації на сопілці,чаруючі романтичні твори для фортепіано полюбилися багатьом слухачам.         Працює у стилях - етно, фолк, акустичний рок, популярна музика, лірична пісня, романтичні твори для фортепіано.          Пише та співає українською, російською, польською мовами.         Олеся Сінчук є лауреатом багатьох Всеукраїнських та Міжнародних  фестивалів і конкурсів. Зокрема  -лауреат І премії Міжнародного конкурсу музики і поезії імені Марії Конопницької у       Польщі, 2005-2008рр, Всеукраїнського етнофестивалю “Великдень у Космачі», с. Космач, 2008р., Міжнародного етнофестивалю «Країна мрій», Київ, 2006 р, Міжнародного фестивалю мистецтв "Українська весна в Санкт-Петербурзі", 2008, Всеукраїнського фестивалю - конкурсу української пісні  „ Боромля” .       Творчість Олесі подарує  вам радість, ніжність, відчуття краси та гармонії  і  чудовий святковий настрій!  
Цена
Связь с нами:

Олеся Сінчук Часто задаваемые вопросы

по домовленості

награды "Олеся Сінчук"

З нами 5 років