от 500 $

Ілля Жулевич

Львов

Фотографии

Видео

Подробнее о Ілля Жулевич

Мене звати Ілля Жулевич, я професійний ведучий з шестирічним досвідом роботи.

Чому я називаю себе професійним?

По-перше, бо тривалий час я працював ведучим на популярній радіостанції FM Галичина. Вміння правильно планувати час виступу, коли важливий таймінг або швидко зоорієнтуватись у випадку «форс-мажорів», це все навчила робота на радіо.

По-друге, за плечима досвід роботи ведучим виїзних розіграшів програми «Лото Забава» і це була робота у прямому ефірі телеканалу 1+1. Сценарій на 30 сторінок, робота у парі з Анатолієм Гнатюком, а також під керівництвом режисера, який працював з Вар'яти-шоу, це неймовірний досвід, який навчив правильно поводитись на сцені та працювати зі справжніми професіоналами своєї справи.

Моя головна ціль – зробити будь-яке свято яскравим та затишним. Кажуть, що я вмію зробити невимушену атмосферу, так, мені це вдається і вважаю, що це необхідно на будь-якому святі.
Мене звати Ілля Жулевич, я професійний ведучий з шестирічним досвідом роботи. Чому я називаю себе професійним? По-перше, бо тривалий час я працював ведучим на популярній радіостанції FM Галичина. Вміння правильно планувати час виступу, коли важливий таймінг або швидко зоорієнтуватись у випадку «форс-мажорів», це все навчила робота на радіо. По-друге, за плечима досвід роботи ведучим виїзних розіграшів програми «Лото Забава» і це була робота у прямому ефірі телеканалу 1+1. Сценарій на 30 сторінок, робота у парі з Анатолієм Гнатюком, а також під керівництвом режисера, який працював з Вар'яти-шоу, це неймовірний досвід, який навчив правильно поводитись на сцені та працювати зі справжніми професіоналами своєї справи. Моя головна ціль – зробити будь-яке свято яскравим та затишним. Кажуть, що я вмію зробити невимушену атмосферу, так, мені це вдається і вважаю, що це необхідно на будь-якому святі.
Владение языками
услуги
Цена
Связь с нами:

награды "Ілля Жулевич"

З нами 5 років