по договоренности

Лідер "Феєрверки"

Тернополь

Фотографии

Подробнее о Лідер "Феєрверки"

Феєрверки Тернопіль
Ми займаємося продажом піротехнічної продукції (Феєрверки, холодні вогні, метафани, фаєр шоу, вогняний дощ, небесні ліхтарики), облаштуванням піротехнічного шоу, в м. Тернопіль та за його межами.
- У вас свято? Ми допоможемо зробити його яскравим та незабутнім. Ми- це команда спеціалістів що допоможе вам підібрати найякісніші та найкрасивіші піротехнічні вироби які безумовно прикрасять ваше свято та зроблять його унікальним.Послуги які ми пропонуємо:-Вибір піротехнікиРазом з нашими спеціалістами ви зможете підібрати необхідну піротехніку, зкомпонувати її в необхідній послідовності. У нас ви знайдете широкий асортимент піротехнічних виробів. Феєрверки, холодні вогні, небесний дощ, метафани, небесні ліхтарики, тортові свічки, небесний дощ  та ін.-Замовлення піротехніки.Замовити якісну піротехніку ви можете безпосередньо в нашому магазині, можливе завчасне, попереднє замовлення салютів та іншої піротехніки.-Оформлення вашого свята.Після того як Ви разом з нашими спеціалістами сформуєте сценарій вашого свята, можливий виїзд до місця проведення святкування та організація піротехнічного шоу. Також можливе замовлення фаєр шоу.
 
 
Феєрверки Тернопіль Ми займаємося продажом піротехнічної продукції (Феєрверки, холодні вогні, метафани, фаєр шоу, вогняний дощ, небесні ліхтарики), облаштуванням піротехнічного шоу, в м. Тернопіль та за його межами. - У вас свято? Ми допоможемо зробити його яскравим та незабутнім. Ми- це команда спеціалістів що допоможе вам підібрати найякісніші та найкрасивіші піротехнічні вироби які безумовно прикрасять ваше свято та зроблять його унікальним.Послуги які ми пропонуємо:-Вибір піротехнікиРазом з нашими спеціалістами ви зможете підібрати необхідну піротехніку, зкомпонувати її в необхідній послідовності. У нас ви знайдете широкий асортимент піротехнічних виробів. Феєрверки, холодні вогні, небесний дощ, метафани, небесні ліхтарики, тортові свічки, небесний дощ  та ін.-Замовлення піротехніки.Замовити якісну піротехніку ви можете безпосередньо в нашому магазині, можливе завчасне, попереднє замовлення салютів та іншої піротехніки.-Оформлення вашого свята.Після того як Ви разом з нашими спеціалістами сформуєте сценарій вашого свята, можливий виїзд до місця проведення святкування та організація піротехнічного шоу. Також можливе замовлення фаєр шоу.    
Связь с нами:

награды "Лідер "Феєрверки""

З нами 5 років