от 200 $

Gold Moment Studio

Львов

Фотографии

Видео

Подробнее о Gold Moment Studio

 Ми творчий та досвідчений колектив, який професійно та зі смаком на довгі роки збереже для вас атмосферу вашого свята. Ми готові піти на зустріч і здивувати приємними знижками ті пари, котрі мають власні цікаві ідеї та сценарії проведення свого свята, яким хочеться більшого ніж просто зйомка в день весілля, які готові до подорожей і незабутніх вражень, що оживлять спогади про ваше свято і назавжди ввійдуть в історію вашої сімї.
Зйомка ведеться DSLR камерами Canon 5D mk2, Canon 5D mk2, Canon 7D з використання обєктивів L-класу та додаткового обладнання (освітлювальне обладнання, штативи, моноподи, відбивачі....)  
Послуги: 
-Фото-зйомка
-технічна корекція всіх фото
-Художня обробка 100 фото 
-Слайдшоу
-Альбом 
Вартість:  від 200 у.о.
Остаточна ціна обговорюється при зустрічі. 
Працюємо:  Зх Україна та Київ..
Увага АКЦІЯ: Відео + Фото = -100$
 Ми творчий та досвідчений колектив, який професійно та зі смаком на довгі роки збереже для вас атмосферу вашого свята. Ми готові піти на зустріч і здивувати приємними знижками ті пари, котрі мають власні цікаві ідеї та сценарії проведення свого свята, яким хочеться більшого ніж просто зйомка в день весілля, які готові до подорожей і незабутніх вражень, що оживлять спогади про ваше свято і назавжди ввійдуть в історію вашої сімї. Зйомка ведеться DSLR камерами Canon 5D mk2, Canon 5D mk2, Canon 7D з використання обєктивів L-класу та додаткового обладнання (освітлювальне обладнання, штативи, моноподи, відбивачі....)   Послуги:  -Фото-зйомка -технічна корекція всіх фото -Художня обробка 100 фото  -Слайдшоу -Альбом  Вартість:  від 200 у.о. Остаточна ціна обговорюється при зустрічі.  Працюємо:  Зх Україна та Київ.. Увага АКЦІЯ: Відео + Фото = -100$
услуги
Цена
Связь с нами:

Gold Moment Studio Часто задаваемые вопросы

200$

Ні

Ні

Так

награды "Gold Moment Studio"

З нами 5 років

Фотограф на свадьбу в вашем городе