от 350 $

Відео фото зйомка студія Купідон

Львов

Фотографии

Подробнее о Відео фото зйомка студія Купідон

Напередодні незабутня подія – весілля, випускний вечір, ювілей або корпоратив, і хочеться, щоб приємні моменти можна було б пережити знову і знову, поділитися ними з близькими і друзями. Для цього потрібно просто замовити у нас відеозйомку, і ми з радістю знімемо, змонтуємо і створимо індивідуальний DVD диск Вашого свята.Відеозйомка проводиться камерою Canon 5 D mark 2 Full HD Відеооператор Феоктістов Олег 097-945-73-81               Фотограф Володимр Місяць 067-925-73-92                           Діють суттєві знижки на зйомку весілля серед нижня,а також на весілля в січні та лютому місяцях.
 
Будь-який відео продукт, зроблений нами, сучасний, креативний, що привертає увагу, і з часом відновить незабутні моменти Вашого життя!Весілля, як мить, ми довго готуємося і ось-воно вже у минулому.Збережіть пам'ять про весілля назавжди.               Якщо у Вас є своє бачення весільного відео,ми з радістю Вас вислухаємо.
Напередодні незабутня подія – весілля, випускний вечір, ювілей або корпоратив, і хочеться, щоб приємні моменти можна було б пережити знову і знову, поділитися ними з близькими і друзями. Для цього потрібно просто замовити у нас відеозйомку, і ми з радістю знімемо, змонтуємо і створимо індивідуальний DVD диск Вашого свята.Відеозйомка проводиться камерою Canon 5 D mark 2 Full HD Відеооператор Феоктістов Олег 097-945-73-81               Фотограф Володимр Місяць 067-925-73-92                           Діють суттєві знижки на зйомку весілля серед нижня,а також на весілля в січні та лютому місяцях.   Будь-який відео продукт, зроблений нами, сучасний, креативний, що привертає увагу, і з часом відновить незабутні моменти Вашого життя!Весілля, як мить, ми довго готуємося і ось-воно вже у минулому.Збережіть пам'ять про весілля назавжди.               Якщо у Вас є своє бачення весільного відео,ми з радістю Вас вислухаємо.
услуги
Цена
Связь с нами:

Відео фото зйомка студія Купідон Часто задаваемые вопросы

350$

Ні

Ні

Так

награды "Відео фото зйомка студія Купідон"

З нами 5 років

Видеооператор на свадьбу в вашем городе