от 200 $

Ilove

Львов

Фотографии

Подробнее о Ilove

Презентуємо Вам «Ilove» – єдиний безкоштовний сайт, який допоможе нареченим у підготовці до найважливішої події у їхньому житті – одруження!
Весільний ведучий подарує настрій не тільки щасливим молодятам, а й кожному гостю, зі своїм окремим характером і настроєм, підтримуючи азарт і протягом усього вечора розкручуючи калейдоскоп неймовірно позитивних емоцій. Він знає, що весілля - це найважливіше і довгоочікувана подія, яке задає бездоганне початок для спільного шляху молодої пари.Завдяки цьому онлайн-помічнику Ви зможете обрати професійних  ведучих  на будь який смак і ціну та зустрітись із ними у нашому офісі.
Працювати з нами надзвичайно легко і просто.«Ilove» пропонує реальну допомогу нареченим вже і сьогодні.
Презентуємо Вам «Ilove» – єдиний безкоштовний сайт, який допоможе нареченим у підготовці до найважливішої події у їхньому житті – одруження! Весільний ведучий подарує настрій не тільки щасливим молодятам, а й кожному гостю, зі своїм окремим характером і настроєм, підтримуючи азарт і протягом усього вечора розкручуючи калейдоскоп неймовірно позитивних емоцій. Він знає, що весілля - це найважливіше і довгоочікувана подія, яке задає бездоганне початок для спільного шляху молодої пари.Завдяки цьому онлайн-помічнику Ви зможете обрати професійних  ведучих  на будь який смак і ціну та зустрітись із ними у нашому офісі. Працювати з нами надзвичайно легко і просто.«Ilove» пропонує реальну допомогу нареченим вже і сьогодні.
Цена
Связь с нами:

Ilove Часто задаваемые вопросы

200$

Ні

Ні

Так

награды "Ilove"

З нами 5 років