по договоренности

Ведучі "Пустовіт та Качинський" (Ідеальна пара)

Ивано-Франковск Львов Тернополь

Подробнее о Ведучі "Пустовіт та Качинський" (Ідеальна пара)

ІНТЕЛІГЕНТНО, АЛЕ ВЕСЕЛО.
СУЧАСНО, АЛЕ ТРАДИЦІЙНО.
НЕДЕШЕВО, АЛЕ КРАСИВО.

Пропонуємо Вам не читати багато сухого тексту про нас, а просто перегляньте ось це відео і, можливо, уже з нього Ви дізнаєтесь відповіді на питання, які Вас цікавлять:
Як виглядаємо та спілкуємось: www.youtube.com/watch?v=BCQNZ1szevE
Наші телефони:   097 99 80 336 _або   050 76 79 419 
 
Можливо, ще хочете почитати про наші регалії та досвід? Ну гаразд, поїхали:
Ведучі - "Пустовіт та Качинський". Загальний стаж роботи на двох у Ігоря та Влада близько 12-ти років. За спиною у "Пустовіта та Качинського" досвід ведення різноманітних заходів, таких як: корпоративи для Збірної України з біатлону, у Тисовці (двічі, 2012р. 2013р.); Захід "Найбільша марка України", для книги рекордів України, під час Євро 2012р., на Софіївській площі, м.Київ; Кубок Україну з фрі-файту, на Буковелі 2014-2016рр..; Модні покази для телеканалу HD-FashionOne Україна, на Буковелі, 2013-2015 рр.. А ще велика кількість "Днів міста", різноманітних концертів, корпоративів та вечірок за участю зірок української естради, благодійних заходів, тематичних вечірок. Досвід роботи на радіо. Досвід роботи на телебаченні. Авторські програми (шукайте на Ютюбі), авторські інтерактиви (на Ютюбі не знайдете, тільки на своєму весіллі ;)... А знаєте що? Розписувати регалії можна ще довго, багато і нудно.. Вам потрібно якісно проведене весілля? Ми його вам організуємо! Немає значення місце чи тематика свята. Значення має тільки загальний настрій, який ми беремо на себе! Не заморочуйтесь з формальностями наперед, просто подзвоніть нам і ми все узгодимо індивідуально, щей порадимо як буде краще. До зустрічі.
ІНТЕЛІГЕНТНО, АЛЕ ВЕСЕЛО. СУЧАСНО, АЛЕ ТРАДИЦІЙНО. НЕДЕШЕВО, АЛЕ КРАСИВО. Пропонуємо Вам не читати багато сухого тексту про нас, а просто перегляньте ось це відео і, можливо, уже з нього Ви дізнаєтесь відповіді на питання, які Вас цікавлять: Як виглядаємо та спілкуємось: www.youtube.com/watch?v=BCQNZ1szevE Наші телефони:   097 99 80 336 _або   050 76 79 419    Можливо, ще хочете почитати про наші регалії та досвід? Ну гаразд, поїхали: Ведучі - "Пустовіт та Качинський". Загальний стаж роботи на двох у Ігоря та Влада близько 12-ти років. За спиною у "Пустовіта та Качинського" досвід ведення різноманітних заходів, таких як: корпоративи для Збірної України з біатлону, у Тисовці (двічі, 2012р. 2013р.); Захід "Найбільша марка України", для книги рекордів України, під час Євро 2012р., на Софіївській площі, м.Київ; Кубок Україну з фрі-файту, на Буковелі 2014-2016рр..; Модні покази для телеканалу HD-FashionOne Україна, на Буковелі, 2013-2015 рр.. А ще велика кількість "Днів міста", різноманітних концертів, корпоративів та вечірок за участю зірок української естради, благодійних заходів, тематичних вечірок. Досвід роботи на радіо. Досвід роботи на телебаченні. Авторські програми (шукайте на Ютюбі), авторські інтерактиви (на Ютюбі не знайдете, тільки на своєму весіллі ;)... А знаєте що? Розписувати регалії можна ще довго, багато і нудно.. Вам потрібно якісно проведене весілля? Ми його вам організуємо! Немає значення місце чи тематика свята. Значення має тільки загальний настрій, який ми беремо на себе! Не заморочуйтесь з формальностями наперед, просто подзвоніть нам і ми все узгодимо індивідуально, щей порадимо як буде краще. До зустрічі.
Цена
Связь с нами:

Ведучі "Пустовіт та Качинський" (Ідеальна пар... Часто задаваемые вопросы

по домовленості

Ні

Ні

Так

награды "Ведучі "Пустовіт та Качинський" (Ідеальна пара)"

З нами 5 років