от 100 грн.

Квіткова галерея ЮККА

Львов

Подробнее о Квіткова галерея ЮККА

Твій букет уже готовий, ти вже бачиш ці фото з весілля... він уже в твоїх думках, ми просто його втілимо у життя зі свіженької квітки, бо букет це чи найважливіший елемент твого весілля!
У нас великий каталог букетів (більше 120 букетів з цінами), бутоньєрок, бокалів, авто, залів; індивідуальний підхід до кожного, гнучкий графік роботи, свіженька квітка. Просто ми любимо свою роботу!!!
і це не межа наших можливостей! шукай нас у соцмережах, надсилай нам свої ідеї - і ми втілимо їх у життя!
Про наявність вільних днів - дізнавайтесь за телефоном що вказаний нижче.
Ваше весілля може бути незабутнім!
Для цього ми задекоруємо Вам:
Бокали для наречених:
Задекоруємо свічки:
Складемо весільний букетик на Ваш смак:
Зробимо бутоньєрку нареченому:
Зробимо живу квіточку у волосся або браслет молодій та дружкам чи віночок з живих або штучних квітів:
Оформимо весільний кортеж:
Задекоруємо весільний зал (і живими квіточками і тканинами), маємо власні арки (біленькі деревяні та металеві арки), підставки на композиції...
Задекоруємо весільну арку живими квіточками:
Оформимо стіл для зустрічі гостей (під колір весілля надамо скриньку для грошей(або зробимо під замовлення по Ваших побажаннях), зробимо квіткову композицію):
Оформимо церкву:
Задекоруємо Ваш підїзд:
Оформимо номер в готелі для наречених:
Шукайте нас  Вконтакте, в Фесбуці, в Однокласниках:, в Інстаграм.
Твій букет уже готовий, ти вже бачиш ці фото з весілля... він уже в твоїх думках, ми просто його втілимо у життя зі свіженької квітки, бо букет це чи найважливіший елемент твого весілля! У нас великий каталог букетів (більше 120 букетів з цінами), бутоньєрок, бокалів, авто, залів; індивідуальний підхід до кожного, гнучкий графік роботи, свіженька квітка. Просто ми любимо свою роботу!!! і це не межа наших можливостей! шукай нас у соцмережах, надсилай нам свої ідеї - і ми втілимо їх у життя! Про наявність вільних днів - дізнавайтесь за телефоном що вказаний нижче. Ваше весілля може бути незабутнім! Для цього ми задекоруємо Вам: Бокали для наречених: Задекоруємо свічки: Складемо весільний букетик на Ваш смак: Зробимо бутоньєрку нареченому: Зробимо живу квіточку у волосся або браслет молодій та дружкам чи віночок з живих або штучних квітів: Оформимо весільний кортеж: Задекоруємо весільний зал (і живими квіточками і тканинами), маємо власні арки (біленькі деревяні та металеві арки), підставки на композиції... Задекоруємо весільну арку живими квіточками: Оформимо стіл для зустрічі гостей (під колір весілля надамо скриньку для грошей(або зробимо під замовлення по Ваших побажаннях), зробимо квіткову композицію): Оформимо церкву: Задекоруємо Ваш підїзд: Оформимо номер в готелі для наречених: Шукайте нас  Вконтакте, в Фесбуці, в Однокласниках:, в Інстаграм.
Цена
услуги
Связь с нами:

Квіткова галерея ЮККА Часто задаваемые вопросы

100грн.

награды "Квіткова галерея ЮККА"

З нами 5 років