от 100 $

AV+ UKRAINE

Львов м.Львів вул.Тершаківців 2

Фотографии

Подробнее о AV+ UKRAINE

Професійне обладнання для урочистих подій та концертів. (Звук,Світло,Беклайн,Сцена ) Виконання технічного райдера зірок естради.Готові рішення для кавер гуртів та DJ.Якісне світлове обладнання. Спецефекти (SFX) Караоке та Smart системи.
Професійні Ведучі та Диск-жокеї (два в одному).Звукорежисери та Стейджмени,
Професійні віджеї,художникі дизайнери світла та відеографіки які створюють справжнє шоу.
Технічна підтримка та реалізація проектів для концертів, дискотек,корпоративних вечірок,презентацій,виставок, прес-конференцій,семінарів,промо-акції,показів. Професійне звукове та світлове оснащення для нічних клубів,ресторанів,концертних залів кінотеатрів,спорт комплексів та торгових центрів!
Одним словом! Все що Вам потрібно для вдалого свята є у AV+
Професійне обладнання для урочистих подій та концертів. (Звук,Світло,Беклайн,Сцена ) Виконання технічного райдера зірок естради.Готові рішення для кавер гуртів та DJ.Якісне світлове обладнання. Спецефекти (SFX) Караоке та Smart системи. Професійні Ведучі та Диск-жокеї (два в одному).Звукорежисери та Стейджмени, Професійні віджеї,художникі дизайнери світла та відеографіки які створюють справжнє шоу. Технічна підтримка та реалізація проектів для концертів, дискотек,корпоративних вечірок,презентацій,виставок, прес-конференцій,семінарів,промо-акції,показів. Професійне звукове та світлове оснащення для нічних клубів,ресторанів,концертних залів кінотеатрів,спорт комплексів та торгових центрів! Одним словом! Все що Вам потрібно для вдалого свята є у AV+
услуги
Связь с нами:

AV+ UKRAINE Часто задаваемые вопросы

100$