по договоренности

Агентство "Весільний Ескіз"

Ивано-Франковск м. Івано-Франківськ, вул. франка 44

Видео

Подробнее о Агентство "Весільний Ескіз"

Мрієте про стильне і сучасне весілля, у якому врахують всі побажання? Найкраще вирішення – зверніться до професіоналів цієї справи, і нехай ваше свято організують найкращі. Агенція ESKIZ weddings & events створить ідеальне весілля саме для Вас, враховуючи усі побажання та мрії наречених.

Ми пропонуємо такі послуги :
- Організація весілля під ключ (підбір локації, підбір фото та відео, підбір шоу-програми, вибір авто тощо)
- Створення концепції та візуалізація.
- Декор оформлення та флористика (президія молодят, оформлення залу, зустріч гостей, фотозона, флористика)
- Виїзна церемонія (організація виїзної церемонії, оформлення та флористика церемонії)
- Поліграфія (запрошення, бонбоньєрки, іменна розсадка, книга побажань, аксесуари для фотосесії, коробочки для солодкого)
- Фуршети (Козацький, Кенді-бар, Європейський, Суші-стіл, Сирний стіл, Віскі бар, Фруктові композиції та шоколадні фонтани, тайське морозиво)
- Шоу-програма (найбільший вибір шок-програми)
Оренда меблів.
- Послуги Весільного Координатора.

Про агенцію в цифрах:
• 7 років досвіду
• 427 Успішно реалізованих весіль
• 16700 год організації та підготовки до весіль
• 8 номерів весільного журналу
• 104 випускниці школи весільного бізнесу
Мрієте про стильне і сучасне весілля, у якому врахують всі побажання? Найкраще вирішення – зверніться до професіоналів цієї справи, і нехай ваше свято організують найкращі. Агенція ESKIZ weddings & events створить ідеальне весілля саме для Вас, враховуючи усі побажання та мрії наречених. Ми пропонуємо такі послуги : - Організація весілля під ключ (підбір локації, підбір фото та відео, підбір шоу-програми, вибір авто тощо) - Створення концепції та візуалізація. - Декор оформлення та флористика (президія молодят, оформлення залу, зустріч гостей, фотозона, флористика) - Виїзна церемонія (організація виїзної церемонії, оформлення та флористика церемонії) - Поліграфія (запрошення, бонбоньєрки, іменна розсадка, книга побажань, аксесуари для фотосесії, коробочки для солодкого) - Фуршети (Козацький, Кенді-бар, Європейський, Суші-стіл, Сирний стіл, Віскі бар, Фруктові композиції та шоколадні фонтани, тайське морозиво) - Шоу-програма (найбільший вибір шок-програми) Оренда меблів. - Послуги Весільного Координатора. Про агенцію в цифрах: • 7 років досвіду • 427 Успішно реалізованих весіль • 16700 год організації та підготовки до весіль • 8 номерів весільного журналу • 104 випускниці школи весільного бізнесу
Связь с нами:

награды "Агентство "Весільний Ескіз""

З нами 5 років