UKRAINIAN WEDDING FORUM

14-15 листопада в Буковелі у готелі Radisson Blu Resort відбудеться подія, яку неодмінно мусять відвідати всі, хто має певне відношення до сфери організації свят, а особливо – весіль.

Весільний форум – це відмінна можливість дізнатися про всі новинки 2018 і цікаві тенденції 2019.

В учасників буде безцінна можливість перейняти досвід кращих весільних організаторів і розширити сферу своїх професійних можливостей. Побувавши на форумі, кожний зможе запропонувати своїм клієнтам набагато більше, а майбутня організована подія стане справжнім втіленням мрії клієнта.

Неформальна, тепла атмосфера, коло однодумців і колег – справжніх асів своєї справи, зарядить позитивом та енергією, а можливість показати себе і завести корисні знайомства дозволить помітно розширити бізнес. І, звичайно ж, весела, стильна вечірка для всіх учасників форуму стане кульмінацією цієї, без перебільшення, знаменної події. Весільний форум принесе користь та подарує позитивні емоції кожному, хто стрімко розвивається і вкладає натхнення в свою професію, створюючи свята з душею.

Мета форуму: Отримати нові знання у сфері організації та координації сучасних івентів, особливо весіль, задати запитання провідним спеціалістам весільної індустрії України, познайомити з колегами та підбити підсумки сезону 2018 р., а також дізнатися про тренди 2019 р.

Для кого форум: Весільних організаторів, координаторів, декораторів, флористів та усіх, хто прагне отримати нові знання щодо організації весілля та інших івентів, зарядитися енергією та знаннями від кращих фахівців весільного ринку

Що отримає кожний учасник форуму: • 16 цікавих тем від провідних спеціалістів України і не тільки • Можливість розказати про себе та знайти партнерів • Познайомитися з колегами та їх роботами • Неймовірну атмосферу дружби та неформального спілкування • Спільну вечірку

Контакти: www.uwf2018.com.ua +38 068 906 97 53 +38 050 434 75 76