5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
...
Щиро дякуємо гурту "Талісман Новий Львів"! Неперевершена атмосфера, звук, драйв, чуттєвість та співучасть у кожному моменті! Професіоналізм, яскравість, ніжність та романтика, всі барви організації, які зробили наше свято таким чарівним! Успіху вам на многії і благії літа! До нових зустрічей! Анна та Владислав. Липневе весілля ❤
2021-07-20
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
...
Музиканти просто супер клас!))) Гурт подарував дуже хороші та незабутні емоції!! Настільки легкі в спілкуванні,що було відчуття ніби знаємо іх давно:) Вокал на вищому рівні !!!Конкурси круті,зарядили гостей позитивними емоціями та сміхом) Дуже дякуємо за корисні поради щодо організації свята ! Також дуже уважні до гостей,що навіть після весілля до нас дзвонили рідні та друзі і говорили що музиканти справжні професіонали!! На 100000% рекомендую гурт Талісман!!! І надіюсь що ще не раз будуть грати на наших забавах )
2021-07-08
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
...
Нещодавно відгуляли наше весілля у Львові. Музичний супровід весілля та тамадування довірили гурту "Талісман Новий Львів" і цим рішенням дуже задоволені, та й задоволеними залишились також всі наші гості! Загалом всі в захваті від повної віддачі цього гурту, було відчутно, що для цих людей музика це не просто їхня робота, а те, чим вони живуть! Репертуар дуже різноманітний, віддаються музиці на повну, співали так, що танцювати хотілось всім від малих дітей до старших людей, для всіх в них є пісні. Також всіх гостей потішили гарні, веселі й цікаві конкурси. Гурт створив неперевершену атмосферу, за що ми їм дуже вдячні!!! Без сумнівів можемо рекомендувати цей гурт всім, хто хоче аби музиканти прийшли грати музику і віддаватись на повну, розвеселяти гостей, тримати весілля весь час в тонусі так би мовити. Гарно дякуємо гурту за повну віддачу і створену атмосферу! З повагою Юрій та Олена.
2020-11-15
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Весілля відгуляли разом із неперевершеним гуртом "Талісман" в ресторані "Status" біля Львова. Цей гурт створив для нас справжню музичну феєрію!!! Харизмою живої музики, чудовими голосами та дивовижними звуками саксофону Ви підкорили серця наших гостей. Репертуар особливий,тому припав до душі всім учасникам свята. Гості танцювали і забавлялися не присідаючи ні на хвилинку.По сьогоднішній день отримуємо захоплюючі відгуки гостей про наших музикантів та їхнього ведучого Володимира,який відчував настрої всіх гостей й креативно та ненав'язливо забавляв наше весілля. Дякуємо та бажаємо подальших творчих успіхів! З повагою Андрій та Христина .
2019-02-03
5.0
5.0
5.0
5.0
5.0
Щиро дякуємо гурту "Талісман Новий Львів"!!! Незабутньо відсвяткували весілля під їх запальну драйвову музику. Було багато феєричних конкурсів, пісень та розваг - все, що хотілося у наш найщасливіший день! Ви класні!
2018-12-23
5.0
5.0