По домовленості

Yanina

Львів

Детальніше про Yanina

#ПРОДАМ #весільна_сукня #весільнеплаття
Абсолютно нова весільна сукня в античному стилі.
Заміж в ній ще ніхто не виходив (я виходила в іншій, для доказу фото продемонструю) і всю історію розповім Смайлик «smile»
Хороше пошиття. Гіпюр, шифон, білого кольору. Підійде для стрункої дівчини середнього зросту (165-170 см), 42-46 розміру. Хоча і на 48 буде. Сукня на замочку, а також є корсетна шнурівка. Гарно підійде як до фати, так і до віночка.
Гарно виглядає як з кільцями, так і без.Кільця і стрічка в якості подарунка, і все це лише за 3 600 грн.Якщо зацікавило, пишіть Смайлик «smile»
Все поміряєм, можем і поторгуватись:)
#ПРОДАМ #весільна_сукня #весільнеплаття Абсолютно нова весільна сукня в античному стилі. Заміж в ній ще ніхто не виходив (я виходила в іншій, для доказу фото продемонструю) і всю історію розповім Смайлик «smile» Хороше пошиття. Гіпюр, шифон, білого кольору. Підійде для стрункої дівчини середнього зросту (165-170 см), 42-46 розміру. Хоча і на 48 буде. Сукня на замочку, а також є корсетна шнурівка. Гарно підійде як до фати, так і до віночка. Гарно виглядає як з кільцями, так і без.Кільця і стрічка в якості подарунка, і все це лише за 3 600 грн.Якщо зацікавило, пишіть Смайлик «smile» Все поміряєм, можем і поторгуватись:)
Зв'язок з нами:

Весільні сукні на ваше весілля у вашому місті