від 200 $

Wedding planning & decor Iryna Boyko

Львів

Детальніше про Wedding planning & decor Iryna Boyko

Якщо уявити, що весілля – це цукерка, то весільний декор – це її обгортка і не варто недооцінювати її роль. Перше враження про ваше весілля може бути зіпсовано через невдалі запрошення чи недоречні квіти на столах, тому над стилістикою весілля треба добре попрацювати.
Дизайнери та флористи нашої студії запропонують чимало хороших та стильних рішень для оформлення весілля, і вам лишається лише обрати, що подобається більше!
Левову частку декору становлять квіти. Весільний букет, квіткові композиції на столах, прикраси на стінах залу – всім цим займається флорист, який розуміється у стилістиці та кольорах, і вміє створити красу навіть з підручних засобів.
Що входить до весільної флористики?

Букет нареченої
Оформлення весільного кортежу
Арка для церемонії вінчання
Прикраси для зачіски
Квіткові композиції на столах
Бутоньєрки
Квіткові гірлянди
Браслети для дружок
А також все, що ви побажаєте

Не бійтесь оригінальності
Якщо ваше весілля проходить не за традиційним сценарієм – ви маєте цілий плацдарм для свіжих та незвичних ідей. Нещодавно у тренд увійшли ідеї еко та рустик стилі, де для декору використовують траву, гілки дерев та навіть мох! Тож не бійтесь експериментувати і флорист вам у цьому допоможе.
Весілля в еко стилі – це чудова можливість провести гармонічне весілля на свіжому повітрі. Крім очевидних переваг такого сценарію, ви отримуєте ще одну – оформлення в стилі еко-рустик збереже чимало ваших коштів, адже ваше весілля прикрашатиме сама природа!
Оформлення – понад усе!
Флористи радять не відкладати питання оформлення в довгий ящик, адже багато дрібниць можуть лишитись недопрацьованими. Потрібно завчасно зустрітись з флористом, який зробить кілька пробних букетів та бутоньєрок, аби ви реально могли оцінити прикраси, потримати їх в руках та затвердити підходящі.
Не можна також затягувати з вибором кольорової гамми весілля: від обраних вами відтінків залежить квіткове оформлення, запрошення на весілля, сукні дружок та багато іншого.
Якщо уявити, що весілля – це цукерка, то весільний декор – це її обгортка і не варто недооцінювати її роль. Перше враження про ваше весілля може бути зіпсовано через невдалі запрошення чи недоречні квіти на столах, тому над стилістикою весілля треба добре попрацювати. Дизайнери та флористи нашої студії запропонують чимало хороших та стильних рішень для оформлення весілля, і вам лишається лише обрати, що подобається більше! Левову частку декору становлять квіти. Весільний букет, квіткові композиції на столах, прикраси на стінах залу – всім цим займається флорист, який розуміється у стилістиці та кольорах, і вміє створити красу навіть з підручних засобів. Що входить до весільної флористики? Букет нареченої Оформлення весільного кортежу Арка для церемонії вінчання Прикраси для зачіски Квіткові композиції на столах Бутоньєрки Квіткові гірлянди Браслети для дружок А також все, що ви побажаєте Не бійтесь оригінальності Якщо ваше весілля проходить не за традиційним сценарієм – ви маєте цілий плацдарм для свіжих та незвичних ідей. Нещодавно у тренд увійшли ідеї еко та рустик стилі, де для декору використовують траву, гілки дерев та навіть мох! Тож не бійтесь експериментувати і флорист вам у цьому допоможе. Весілля в еко стилі – це чудова можливість провести гармонічне весілля на свіжому повітрі. Крім очевидних переваг такого сценарію, ви отримуєте ще одну – оформлення в стилі еко-рустик збереже чимало ваших коштів, адже ваше весілля прикрашатиме сама природа! Оформлення – понад усе! Флористи радять не відкладати питання оформлення в довгий ящик, адже багато дрібниць можуть лишитись недопрацьованими. Потрібно завчасно зустрітись з флористом, який зробить кілька пробних букетів та бутоньєрок, аби ви реально могли оцінити прикраси, потримати їх в руках та затвердити підходящі. Не можна також затягувати з вибором кольорової гамми весілля: від обраних вами відтінків залежить квіткове оформлення, запрошення на весілля, сукні дружок та багато іншого.
Зв'язок з нами:

Оформлення Та Декор на ваше весілля у вашому місті