По домовленості

Wedding Planning-and-Coordination

Львів

Фотографії

Детальніше про Wedding Planning-and-Coordination

 - це організація, що займається підготовкою та проведенням Вашого весілля, тут Ви можете знайти найкращих фотографів, музикантів, дизайнерів та флористів, підібрати банкетний зал, найняти весільний кортеж, замовити виїзну церемонію або ж тамаду, а також із допомогою наших тренерів підготувати свій незабутній перший танець. Тож звертайтесь до нас  і Ваше свято пройде на найвищому рівні !!!
Користуючись послугами весільного координатора Ви забуваєте про клопоти передвесільної підготовки.
Замовивши деякі із наших послуг молодята мають можливість скористатись послугами весільного координатора-розпорядника БЕЗКОШТОВНО! Який візьме під свій контроль організацію Вашого свята від початку, до останньої хвилини! 
 - це організація, що займається підготовкою та проведенням Вашого весілля, тут Ви можете знайти найкращих фотографів, музикантів, дизайнерів та флористів, підібрати банкетний зал, найняти весільний кортеж, замовити виїзну церемонію або ж тамаду, а також із допомогою наших тренерів підготувати свій незабутній перший танець. Тож звертайтесь до нас  і Ваше свято пройде на найвищому рівні !!! Користуючись послугами весільного координатора Ви забуваєте про клопоти передвесільної підготовки. Замовивши деякі із наших послуг молодята мають можливість скористатись послугами весільного координатора-розпорядника БЕЗКОШТОВНО! Який візьме під свій контроль організацію Вашого свята від початку, до останньої хвилини! 
Зв'язок з нами:

Нагороди "Wedding Planning-and-Coordination"

З нами 5 років