від 400 $

Wedding PLANNER

Львів м. Львів, вул. Фредра 6 , офіс 22

Фотографії

Детальніше про Wedding PLANNER

Команда Wedding Planner комплексно організовує Ваше свято:
- Розробляємо концепцію свята
- Формуємо бюджет
- Визначаємо стилістику івенту та декор
- Підбираємо висококваліфіковану команду
- Надаємо повний супровід події
Ми також обираємо для Вас найкращу локацію, ведучого, складаємо сценарій, підбираємо технічне обладнання, обираємо музикантів та формуємо меню та карту напоїв. Команда цілком бере на себе усю відповідальність за вирішення будь-яких питань, пов`язаних із організацією та проведенням заходу.
Цілковитий супровід до та протягом івенту, аби Ви відчували себе максимально розслаблено та комфортно.
Ми продумуємо Ваше свято до найменших дрібниць, аби важливий для Вас день був цілісним, яскравим та бездоганним.
Команда Wedding Planner запрошує Вас у наш офіс, аби у робочій атмосфері обговорити усі деталі та нюанси події, що планується.
Для Вашої зручності, пропонуємо домовитись про дату та час зустрічі заздалегідь.

Наш офіс знаходиться за адресою м.Львів, вул. Фредра,6/22.
+38 067-373-72-27; +38 067-676-15-64

Будемо раді організувати свято Вашої мрії та стати частиною важливих моментів Вашого життя.
Команда Wedding Planner комплексно організовує Ваше свято: - Розробляємо концепцію свята - Формуємо бюджет - Визначаємо стилістику івенту та декор - Підбираємо висококваліфіковану команду - Надаємо повний супровід події Ми також обираємо для Вас найкращу локацію, ведучого, складаємо сценарій, підбираємо технічне обладнання, обираємо музикантів та формуємо меню та карту напоїв. Команда цілком бере на себе усю відповідальність за вирішення будь-яких питань, пов`язаних із організацією та проведенням заходу. Цілковитий супровід до та протягом івенту, аби Ви відчували себе максимально розслаблено та комфортно. Ми продумуємо Ваше свято до найменших дрібниць, аби важливий для Вас день був цілісним, яскравим та бездоганним. Команда Wedding Planner запрошує Вас у наш офіс, аби у робочій атмосфері обговорити усі деталі та нюанси події, що планується. Для Вашої зручності, пропонуємо домовитись про дату та час зустрічі заздалегідь. Наш офіс знаходиться за адресою м.Львів, вул. Фредра,6/22. +38 067-373-72-27; +38 067-676-15-64 Будемо раді організувати свято Вашої мрії та стати частиною важливих моментів Вашого життя.
Ціна
Послуги
Зв'язок з нами:

Wedding PLANNER FAQ

400$

Нагороди "Wedding PLANNER"

З нами 5 років