По домовленості

Весільний декор та аксесуари під ключ від студії S

Київ

Фотографії

Детальніше про Весільний декор та аксесуари під ключ від студії S


SPONOMA - Ми даруємо щастя!
Не маєте часу і нервів ходити по різних студіях підбираючи аксесуари та обговорюючи деталі оформлення залу - зробіть спокійний вдих та завітайте до нахої студії на Позняках!
Тут Ви зможете замовити все необхідне в одному місці. Наші досвідчені дизайнери і декоратори створть єдину гармонійну концепцію Вашого весілля від оформлення весільного залу і декору виїздної церемонії до найдрібніших аксесуарів. Наші дбайливі майстри зроблять все необхідне, щоб Ваша підготовка до весілля була легкою і приємною!
SPONOMA - Ми даруємо щастя! Не маєте часу і нервів ходити по різних студіях підбираючи аксесуари та обговорюючи деталі оформлення залу - зробіть спокійний вдих та завітайте до нахої студії на Позняках! Тут Ви зможете замовити все необхідне в одному місці. Наші досвідчені дизайнери і декоратори створть єдину гармонійну концепцію Вашого весілля від оформлення весільного залу і декору виїздної церемонії до найдрібніших аксесуарів. Наші дбайливі майстри зроблять все необхідне, щоб Ваша підготовка до весілля була легкою і приємною!
Зв'язок з нами:

Нагороди "Весільний декор та аксесуари під ключ від студії S"

З нами 5 років