від 100 $

Віталій Бутч - Ваш персональний фотограф.

Рівне

Фотографії

Детальніше про Віталій Бутч - Ваш персональний фотограф.

  Моє направлення - це весільна,сімейна та дитяча фотографія.Сімейний фотограф - це як сімейний лікар. Йде з вами по життю, з першого дня заснування вашої родини.  Зйомка весілля, фотосесія " В очікуванні на первістка " , перша зйомка немовляти, сімейний пленер на 1 рік життя...садочок, випускний шкільний альбом...і знову весілля!   ;)Ваш Персональний Фотограф - Віталій Бутч.З повагою. 
 
Весільна зйомка (2 дні)Love-Story
Фотосесія - "Вагітність" або "В очікувані чуда" (Індивідуальна або разом з чоловіком,дітьми.  Кількість людей на ціну не впливає ! )
Фотографування немовлят. (3,6 і 12 місяців)
Дитячі и сімейні фотосесії. Це може бути студія або пленер ( на природі)
Портретні зйомки і випускні альбоми в дит.садочках.
Випускні альбоми. (школи,ВУЗи,технікуми...)
Зйомка для підприємств. (Корпоративи,ювілеї, а головне іміджеві-портретні фотосесії) 
 
77mrbuch@gmail.comSkype: mrbuch77
096-932-1218
http://vk.com/mr_butch
https://www.facebook.com/photovitalibutch
  Моє направлення - це весільна,сімейна та дитяча фотографія.Сімейний фотограф - це як сімейний лікар. Йде з вами по життю, з першого дня заснування вашої родини.  Зйомка весілля, фотосесія " В очікуванні на первістка " , перша зйомка немовляти, сімейний пленер на 1 рік життя...садочок, випускний шкільний альбом...і знову весілля!   ;)Ваш Персональний Фотограф - Віталій Бутч.З повагою.    Весільна зйомка (2 дні)Love-Story Фотосесія - "Вагітність" або "В очікувані чуда" (Індивідуальна або разом з чоловіком,дітьми.  Кількість людей на ціну не впливає ! ) Фотографування немовлят. (3,6 і 12 місяців) Дитячі и сімейні фотосесії. Це може бути студія або пленер ( на природі) Портретні зйомки і випускні альбоми в дит.садочках. Випускні альбоми. (школи,ВУЗи,технікуми...) Зйомка для підприємств. (Корпоративи,ювілеї, а головне іміджеві-портретні фотосесії)    77mrbuch@gmail.comSkype: mrbuch77 096-932-1218 http://vk.com/mr_butch https://www.facebook.com/photovitalibutch
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Віталій Бутч - Ваш персональний фотограф. FAQ

100$

Ні

Так

Так

Нагороди "Віталій Бутч - Ваш персональний фотограф."

З нами 5 років