від 250 $

Відео-Студія "Viktorion Records"

Івано-Франківськ

Детальніше про Відео-Студія "Viktorion Records"

Ми збережемо Ваші миттєвості назавжди...
 
Роблячи вибір у Відео-Студії "Viktorion Records" ви отримуєте якість, професіоналізм, і найголовніше - прекрасну пам'ять на все життя!Ми зможемо відзняти справжнє шоу, перетворивши Ваше свято в мюзікл, гостросюжетну драму з хепі-ендом… чи створити романтичну класику. У будь-якому випадку Вас очікують по справжньому дружні та розкуті стосунки на «знімальному майданчику» та креативні, живі кадри.
 
Також ми надаємо і ФОТОПОСЛУГИ на весілля та виготовляємо альбоми, фотокниги (формат 30Х30, шкіряна обкладинка, 15 розворотів).
Ми збережемо Ваші миттєвості назавжди...   Роблячи вибір у Відео-Студії "Viktorion Records" ви отримуєте якість, професіоналізм, і найголовніше - прекрасну пам'ять на все життя!Ми зможемо відзняти справжнє шоу, перетворивши Ваше свято в мюзікл, гостросюжетну драму з хепі-ендом… чи створити романтичну класику. У будь-якому випадку Вас очікують по справжньому дружні та розкуті стосунки на «знімальному майданчику» та креативні, живі кадри.   Також ми надаємо і ФОТОПОСЛУГИ на весілля та виготовляємо альбоми, фотокниги (формат 30Х30, шкіряна обкладинка, 15 розворотів).
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Відео-Студія "Viktorion Records" FAQ

250$

Ні

Ні

Так

Нагороди "Відео-Студія "Viktorion Records""

З нами 5 років

Відеооператор на весілля у вашому місті