від 600 $

MULTIKFILM production / Андрій Хом’як

Львів

Детальніше про MULTIKFILM production / Андрій Хом’як

MULTIKFILM production – Висока якість, професійне обладнання, сучасний монтаж, індивідуальний підхід і це все втілено в авторські роботи нашої студії. MULTIKFILM production це студія з багаторічним стажом роботи в сфері весільної відеографії професійного рівня. Кожний весільний фільм є індивідуальний і кожне відео з яких є різними та неповторним, сучасним, веселим та романтичним, емоційним та цікавим. І в весільний день будем підтримувати і доповнювати Ваш радісний настрій, а в подальшому монтажі підкреслим і збережем його найкращі моменти для Вас і ваших рідних та близьких Вам людей та друзів.
   Зйомка DSLR камерами, а це значить "смачненька"), якісна, кіношна картинка у FULL HD якості (відео високої чіткості 1920 x 1080)  з, використовуєм тільки професійну техніку і оптику, запис на DVD та Blu-ray диски FULL HD якості.
     Студия професиональной видеографии MULTIKFILM production studio предлагает, Вам, услуги видеосйомки свадеб, клипов, лавстори и любых торжественных событий, современно, качественно и красиво. Сохраним самые счастливые моменты с Вами, для Вас и Вашых воспоминаний. 
 Деталі про про послуги і більше відео у нас на сайті:  www.multikfilm.com
Ми в Вконтакті: http://vk.com/multikfilmstudio, група в контакті: http://vk.com/multikfilmgroup
 Однокласники: http://www.odnoklassniki.ru/multikfilmcom, група в однокласниках: http://www.odnoklassniki.ru/multikfilmgroup, facebook: https://www.facebook.com/multikfilm
Відеограф: Андрій Хомяк
 м. Львів 
телф: 067-284-58-72
е-mail: multikfilm@gmail.com
Skype: multik444
MULTIKFILM production – Висока якість, професійне обладнання, сучасний монтаж, індивідуальний підхід і це все втілено в авторські роботи нашої студії. MULTIKFILM production це студія з багаторічним стажом роботи в сфері весільної відеографії професійного рівня. Кожний весільний фільм є індивідуальний і кожне відео з яких є різними та неповторним, сучасним, веселим та романтичним, емоційним та цікавим. І в весільний день будем підтримувати і доповнювати Ваш радісний настрій, а в подальшому монтажі підкреслим і збережем його найкращі моменти для Вас і ваших рідних та близьких Вам людей та друзів.    Зйомка DSLR камерами, а це значить "смачненька"), якісна, кіношна картинка у FULL HD якості (відео високої чіткості 1920 x 1080)  з, використовуєм тільки професійну техніку і оптику, запис на DVD та Blu-ray диски FULL HD якості.      Студия професиональной видеографии MULTIKFILM production studio предлагает, Вам, услуги видеосйомки свадеб, клипов, лавстори и любых торжественных событий, современно, качественно и красиво. Сохраним самые счастливые моменты с Вами, для Вас и Вашых воспоминаний.   Деталі про про послуги і більше відео у нас на сайті:  www.multikfilm.com Ми в Вконтакті: http://vk.com/multikfilmstudio, група в контакті: http://vk.com/multikfilmgroup  Однокласники: http://www.odnoklassniki.ru/multikfilmcom, група в однокласниках: http://www.odnoklassniki.ru/multikfilmgroup, facebook: https://www.facebook.com/multikfilm Відеограф: Андрій Хомяк  м. Львів  телф: 067-284-58-72 е-mail: multikfilm@gmail.com Skype: multik444
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

MULTIKFILM production / Андрій Хом’як FAQ

600$

Ні

Ні

Так

Нагороди "MULTIKFILM production / Андрій Хом’як"

З нами 5 років

Відеооператор на весілля у вашому місті