від 150 $

V&G PhotoStudio

Тернопіль

Фотографії

Детальніше про V&G PhotoStudio

Емоції це життя. Фотографія це спосіб зберегти ці емоції на все життя. Ми з радістю допоможемо Вам у цьому, звертайтесь ;)
 
Працюємо по всій Україні.    При замовленні весільної зйомки фотокнига та слайдшоу у подарунок!
 
Фотопослуги: - Весільна фотозйомка - Love Story - Персональні та групові фотосесії - Випускні вечірки - Корпоративи - Дитяча фотографія- Сімейна зйомка - Фотозйомка вагітності- Рекламна фотографія- Інтер'єрна зйомка - Предметна зйомкаДодаткові послуги:- Виготовлення фотокниг, альбомів- Монтаж та друк мінібуків або прінтбуків для батьків- Дозйомка художньої частини весілля в інший зручний для Вас день.
Емоції це життя. Фотографія це спосіб зберегти ці емоції на все життя. Ми з радістю допоможемо Вам у цьому, звертайтесь ;)   Працюємо по всій Україні.    При замовленні весільної зйомки фотокнига та слайдшоу у подарунок!   Фотопослуги: - Весільна фотозйомка - Love Story - Персональні та групові фотосесії - Випускні вечірки - Корпоративи - Дитяча фотографія- Сімейна зйомка - Фотозйомка вагітності- Рекламна фотографія- Інтер'єрна зйомка - Предметна зйомкаДодаткові послуги:- Виготовлення фотокниг, альбомів- Монтаж та друк мінібуків або прінтбуків для батьків- Дозйомка художньої частини весілля в інший зручний для Вас день.
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

V&G PhotoStudio FAQ

150$

Ні

Ні

Так

Нагороди "V&G PhotoStudio"

З нами 5 років