від 300 $

Весільна Мережа Love Story

Івано-Франківськ

Фотографії

Відео

Детальніше про Весільна Мережа Love Story

Весільна Мережа Love Story являється офіційним представником в Івано-Франківську і Івано-Франківській обл. таких відомих світових брендів як:Miss Kelly,Miss Paris,Kelly Star, Colektor, Just for you, Di jean Mariage, Divina Sposa, Herm`s, Fara Sposa, ТМ Oksana Mukha (Оксана Муха), ТМ MAXIMA, Elianna Moore.Саме цей факт дозволяє нам запропонувати вам доступні ціни при купівлі високоякісної продукції. Важливим є і те, що колекція весільних суконь постійно оновлюється в залежності від моди та сезону.
Весільний салон „Love Story” – це місце, де вам щиро та приязно можуть просто порадити, де вас ласкаво зустрінуть і де ви зможете одразу перейнятися атмосферою вишуканості, смаку, стилю та турботи про надзвичайно щасливу подію в вашому житті.
УВАГА!Нова торгова марка! Elianna moore -обов'язково вразить вас своєю елегантністю!
Весільна Мережа Love Story являється офіційним представником в Івано-Франківську і Івано-Франківській обл. таких відомих світових брендів як:Miss Kelly,Miss Paris,Kelly Star, Colektor, Just for you, Di jean Mariage, Divina Sposa, Herm`s, Fara Sposa, ТМ Oksana Mukha (Оксана Муха), ТМ MAXIMA, Elianna Moore.Саме цей факт дозволяє нам запропонувати вам доступні ціни при купівлі високоякісної продукції. Важливим є і те, що колекція весільних суконь постійно оновлюється в залежності від моди та сезону. Весільний салон „Love Story” – це місце, де вам щиро та приязно можуть просто порадити, де вас ласкаво зустрінуть і де ви зможете одразу перейнятися атмосферою вишуканості, смаку, стилю та турботи про надзвичайно щасливу подію в вашому житті. УВАГА!Нова торгова марка! Elianna moore -обов'язково вразить вас своєю елегантністю!
Бренд весільної сукні
Зв'язок з нами:

Весільна Мережа Love Story FAQ

300$

Нагороди "Весільна Мережа Love Story"

З нами 5 років