від 100 $

Весільний координатор Зоряна

Львів

Детальніше про Весільний координатор Зоряна

Весільний  координатор – це не просто модно на сучасному весіллі, а необхідно. Саме ця людина буде вашими вухами, очима, руками, помічником, другом та проконтролює масу процесів, які проходять на протязі весільного дня.
Ваша мама не буде зустрічати торт, батько контролювати музикантів, наречений розраховуватись з підрядниками, а ви переживати чи приїхав шоу-балет.
 
Якщо ви вважаєте, що роботу координатора зможе виконати подруга, сестра чи хтось з родичів, то повірте,що це не так, кожен з них щиро радіє за вас на весіллі та насамперед відчуває себе гостем, отже не зможе пропустити особливі моменти, а в цей момент  проходить багато дій, адже день весілля це не зупинний процес за яким повинні слідкувати професіонали, що провели не один десяток весіль і не допустять форс-мажорних ситуацій.
Весільний  координатор – це не просто модно на сучасному весіллі, а необхідно. Саме ця людина буде вашими вухами, очима, руками, помічником, другом та проконтролює масу процесів, які проходять на протязі весільного дня. Ваша мама не буде зустрічати торт, батько контролювати музикантів, наречений розраховуватись з підрядниками, а ви переживати чи приїхав шоу-балет.   Якщо ви вважаєте, що роботу координатора зможе виконати подруга, сестра чи хтось з родичів, то повірте,що це не так, кожен з них щиро радіє за вас на весіллі та насамперед відчуває себе гостем, отже не зможе пропустити особливі моменти, а в цей момент  проходить багато дій, адже день весілля це не зупинний процес за яким повинні слідкувати професіонали, що провели не один десяток весіль і не допустять форс-мажорних ситуацій.
Зв'язок з нами: