від 100 $

Весільний координатор Тетяна Матвіюк

Івано-Франківськ

Фотографії

Детальніше про Весільний координатор Тетяна Матвіюк

Вітаю! Мене звати Тетяна, і я - весільний координатор, що  надзвичайно захоплюється своєю роботою!
Ви запитаєте мене чому? Тому що все більше Наречених розуміють потребу мати особистого помічника в день весілля, що дозволить їм, батькам та їхнім близьким родичам забути про всі важливі і не зовсім деталі та моменти, що супроводжують будь-яке свято, і перекласти їх у руки професійного координатора, який точно знає як спланувати все по годинах, і навіть по хвилинах – при цьому нічого не забувши!
Я докладу максимум зусиль для того, щоб усі незабутні спогади Вашого Весільного Дня стали історією, яку Ви передаватимете своїм дітям та онукам. Зі своєї сторони – я обіцяю порядність, чесність та відповідальність. Будьте впевнені в тому, що все пройде за Вашим планом, адже весілля - це особливий день для наречених! Моменти хвилювання, щирі емоції, сльози радості, адреналін, спокій, любов...це Ваше свято - насолоджуйтесь ним, а я стану людиною, яка здійснюватиме грамотну координацію плану весілля за наперед узгодженим з Вами сценарієм. Будь-які нестандартні ситуації вирішуватимуться швидко та не конфліктно, а всі весільні спеціалісти працюватимуть злагоджено та з думкою про Вас!
Вітаю! Мене звати Тетяна, і я - весільний координатор, що  надзвичайно захоплюється своєю роботою! Ви запитаєте мене чому? Тому що все більше Наречених розуміють потребу мати особистого помічника в день весілля, що дозволить їм, батькам та їхнім близьким родичам забути про всі важливі і не зовсім деталі та моменти, що супроводжують будь-яке свято, і перекласти їх у руки професійного координатора, який точно знає як спланувати все по годинах, і навіть по хвилинах – при цьому нічого не забувши! Я докладу максимум зусиль для того, щоб усі незабутні спогади Вашого Весільного Дня стали історією, яку Ви передаватимете своїм дітям та онукам. Зі своєї сторони – я обіцяю порядність, чесність та відповідальність. Будьте впевнені в тому, що все пройде за Вашим планом, адже весілля - це особливий день для наречених! Моменти хвилювання, щирі емоції, сльози радості, адреналін, спокій, любов...це Ваше свято - насолоджуйтесь ним, а я стану людиною, яка здійснюватиме грамотну координацію плану весілля за наперед узгодженим з Вами сценарієм. Будь-які нестандартні ситуації вирішуватимуться швидко та не конфліктно, а всі весільні спеціалісти працюватимуть злагоджено та з думкою про Вас!
Зв'язок з нами: