По домовленості

Весільний координатор від компанії Happy Day

Львів

Детальніше про Весільний координатор від компанії Happy Day

Якщо Ви, любі наречені, самостійно зайнялись організацією та вирішенням усіх питань Вашого особливого дня і вже знайшли зал, музикантів, ведучого, фотографа і т.д., і просто хочете, щоб у цей казковий день все йшло за планом, але не хочете сидіти на телефоні і вирішувати всі непередбачувані ситуації, які будуть виникати, тоді довірте це нам! Ми надамо Вам професійного весільного координатора, і навіть не одного! Бо чим масштабніше весілля, тим більше воно потребує уваги кваліфікованих людей.

Що ж робить цей весільний координатор?
В нашій компанії весільний координатор починає свою роботу за два тижні до весілля. Все починається із зустрічі з нареченими в затишному офісі за чашечкою кави, ознайомлюється з концепцією весілля та отримує інструкції.

Після цього зв’язується з усіма підрядниками для узгодження наступних питань:
-          Наявність договору
-          Обговорює таймінг-план весільного дня
-          Зовнішній вигляд підрядників в день весілля
-          Загальну вартість наданих послуг
-          Місце та час початку роботи в день весілля

? Зустрічається з адміністратором закладу, в якому буде проходити весілля.
? Обговорює всі нюанси, що стосуються декорацій, флористики, весільної поліграфії.
? Допомагає сформувати списки для розсадки гостей.
? Складає список необхідних речей в день весілля в дома, РАЦСі, церкві та ресторані.

Після вирішення та узгодження всіх деталей, обов’язками весільного координатора В ДЕНЬ ВЕСІЛЛЯ є:
-          Координація ранку нареченого та нареченої
-          Зустріч приїжджих гостей
-          Контроль доставки ранкової флористики (букет нареченої, бутоньєрка…)
-          Контроль зустрічі наречених та вчасного виїзду до церкви
-          Контроль підрядників по підготовці та оформленню залу
-          Контроль приїзду підрядників на церемонію реєстрації шлюбу
-          Контроль фото та відеосесій
-          Узгодження сценарного плану з рестораном та ведучим
-          Перевірка готовності всіх підрядників до приїзду наречених та гостей
-          Зустріч та допомога гостям біля ресторану
-          Вирішення непередбачуваних ситуацій та питань
-          Контроль вчасної подачі весільного торту
-          Контроль збереження подарунків та квітів наречених
-          Розрахунок з усіма підрядниками за виконану роботу
-          Вручення подарунків гостям від молодят

На цьому робота весільного координатора не закінчується і ПІСЛЯ ВЕСІЛЛЯ в його обов’язки входить:
-          Контроль своєчасного демонтажу декорацій
-          Вирішення спірних питань з рестораном
-          Доставка квітів та подарунків нареченим

 
Але найголовнішим завданням весільного координатора є спокій наречених та їхніх батьків!
  Звертайся і ми зробимо твоє свято незабутнім!
Якщо Ви, любі наречені, самостійно зайнялись організацією та вирішенням усіх питань Вашого особливого дня і вже знайшли зал, музикантів, ведучого, фотографа і т.д., і просто хочете, щоб у цей казковий день все йшло за планом, але не хочете сидіти на телефоні і вирішувати всі непередбачувані ситуації, які будуть виникати, тоді довірте це нам! Ми надамо Вам професійного весільного координатора, і навіть не одного! Бо чим масштабніше весілля, тим більше воно потребує уваги кваліфікованих людей. Що ж робить цей весільний координатор? В нашій компанії весільний координатор починає свою роботу за два тижні до весілля. Все починається із зустрічі з нареченими в затишному офісі за чашечкою кави, ознайомлюється з концепцією весілля та отримує інструкції. Після цього зв’язується з усіма підрядниками для узгодження наступних питань: -          Наявність договору -          Обговорює таймінг-план весільного дня -          Зовнішній вигляд підрядників в день весілля -          Загальну вартість наданих послуг -          Місце та час початку роботи в день весілля ? Зустрічається з адміністратором закладу, в якому буде проходити весілля. ? Обговорює всі нюанси, що стосуються декорацій, флористики, весільної поліграфії. ? Допомагає сформувати списки для розсадки гостей. ? Складає список необхідних речей в день весілля в дома, РАЦСі, церкві та ресторані. Після вирішення та узгодження всіх деталей, обов’язками весільного координатора В ДЕНЬ ВЕСІЛЛЯ є: -          Координація ранку нареченого та нареченої -          Зустріч приїжджих гостей -          Контроль доставки ранкової флористики (букет нареченої, бутоньєрка…) -          Контроль зустрічі наречених та вчасного виїзду до церкви -          Контроль підрядників по підготовці та оформленню залу -          Контроль приїзду підрядників на церемонію реєстрації шлюбу -          Контроль фото та відеосесій -          Узгодження сценарного плану з рестораном та ведучим -          Перевірка готовності всіх підрядників до приїзду наречених та гостей -          Зустріч та допомога гостям біля ресторану -          Вирішення непередбачуваних ситуацій та питань -          Контроль вчасної подачі весільного торту -          Контроль збереження подарунків та квітів наречених -          Розрахунок з усіма підрядниками за виконану роботу -          Вручення подарунків гостям від молодят На цьому робота весільного координатора не закінчується і ПІСЛЯ ВЕСІЛЛЯ в його обов’язки входить: -          Контроль своєчасного демонтажу декорацій -          Вирішення спірних питань з рестораном -          Доставка квітів та подарунків нареченим   Але найголовнішим завданням весільного координатора є спокій наречених та їхніх батьків!   Звертайся і ми зробимо твоє свято незабутнім!
Зв'язок з нами:

Нагороди "Весільний координатор від компанії Happy Day"

З нами 5 років