По домовленості

весільний бутік "Місс Келлі"

Тернопіль Львів

Детальніше про весільний бутік "Місс Келлі"

Весільний бутік "Місс Келлі" є єдиним Ексклюзивним Регіональним Представником  французького бренду The Group MISS KELLY в Тернополі і областіі.
Miss Kelly - марка відома в багатьох магазинах світу. Ця лінія відома своїми традиційними сукнями, розшитими бісером корсетами та екстра довгими шлейфами. Але нова колекція 2011 має, також, безліч нових проектів з сучасних тканин і стилів. Відома як підрозділ Group®, Miss Kelly - класична традиційна лінія з творчим оригінальним підходом до кожного нового проекту. Group® є одним з лідерів у весільній суконній промисловості та виграла багато нагород в Європі. Епатажні весільні плаття з нової колекції KELLY STAR - це приголомшливі плаття, що поєднують у собі експресію й неймовірну чуттєвість. Смілива комбінація французького шику з англійською статністю й італійським темпераментом, додадуть Вам ще більшої впевненості в собі. Жоден чоловік не зможе встояти від спокуси милуватися Вами...Тільки в KELLY STAR, Ви... єдина... неповторна... бажана...незворушна бура емоцій!
Весільний бутік "Місс Келлі" є єдиним Ексклюзивним Регіональним Представником  французького бренду The Group MISS KELLY в Тернополі і областіі. Miss Kelly - марка відома в багатьох магазинах світу. Ця лінія відома своїми традиційними сукнями, розшитими бісером корсетами та екстра довгими шлейфами. Але нова колекція 2011 має, також, безліч нових проектів з сучасних тканин і стилів. Відома як підрозділ Group®, Miss Kelly - класична традиційна лінія з творчим оригінальним підходом до кожного нового проекту. Group® є одним з лідерів у весільній суконній промисловості та виграла багато нагород в Європі. Епатажні весільні плаття з нової колекції KELLY STAR - це приголомшливі плаття, що поєднують у собі експресію й неймовірну чуттєвість. Смілива комбінація французького шику з англійською статністю й італійським темпераментом, додадуть Вам ще більшої впевненості в собі. Жоден чоловік не зможе встояти від спокуси милуватися Вами...Тільки в KELLY STAR, Ви... єдина... неповторна... бажана...незворушна бура емоцій!
Зв'язок з нами:

Нагороди "весільний бутік "Місс Келлі""

З нами 5 років