від 400 $

Весільний бутік Love Story de LUXE

Івано-Франківськ

Фотографії

Детальніше про Весільний бутік Love Story de LUXE

Весільний салон Love Story і Love Story de LUXE пропонує колекції суконь любого стилю і фасону, від нестаріючої класики, до самих екстравагантних та епатажних моделей сучасності! У нас ви можете придбати і просто насолодитися „витворами мистецтва” весільної та вечірньої моди.Ми являємось офіційним представником в Івано-Франківській обл.., таких відомих світових брендів як:Miss Kelly,Miss Paris,Kelly Star, Colektor, Just for you, Di jean Mariage, Divina Sposa, Herm`s, Fara Sposa, ТМ Oksana Mukha (Оксана Муха), ТМ MAXIMA, TM та ін .Саме цей факт дозволяє нам запропонувати вам доступні ціни при купівлі високоякісної продукції. Важливим є і те, що колекція весільних суконь постійно оновлюється в залежності від моди та сезону. Ручна вишивка,французьке мереживо, аплікації камінням Swarovski,ідеальні лекала, творчий підхід роблять кожну сукню максимально зручною, неповторною та ексклюзивною .
Весільний салон „Love Story” – це місце, де вам щиро та приязно можуть просто порадити, де вас ласкаво зустрінуть і де ви зможете одразу перейнятися атмосферою вишуканості, смаку, стилю та турботи про надзвичайно щасливу подію в вашому житті.
Весільний салон Love Story і Love Story de LUXE пропонує колекції суконь любого стилю і фасону, від нестаріючої класики, до самих екстравагантних та епатажних моделей сучасності! У нас ви можете придбати і просто насолодитися „витворами мистецтва” весільної та вечірньої моди.Ми являємось офіційним представником в Івано-Франківській обл.., таких відомих світових брендів як:Miss Kelly,Miss Paris,Kelly Star, Colektor, Just for you, Di jean Mariage, Divina Sposa, Herm`s, Fara Sposa, ТМ Oksana Mukha (Оксана Муха), ТМ MAXIMA, TM та ін .Саме цей факт дозволяє нам запропонувати вам доступні ціни при купівлі високоякісної продукції. Важливим є і те, що колекція весільних суконь постійно оновлюється в залежності від моди та сезону. Ручна вишивка,французьке мереживо, аплікації камінням Swarovski,ідеальні лекала, творчий підхід роблять кожну сукню максимально зручною, неповторною та ексклюзивною . Весільний салон „Love Story” – це місце, де вам щиро та приязно можуть просто порадити, де вас ласкаво зустрінуть і де ви зможете одразу перейнятися атмосферою вишуканості, смаку, стилю та турботи про надзвичайно щасливу подію в вашому житті.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Весільний бутік Love Story de LUXE"

З нами 5 років