По домовленості

Весільна сукня (продаж або прокат)

Львів

Детальніше про Весільна сукня (продаж або прокат)

ПРОДАМ або віддам на прокат весільне плаття в чудовому стані.Розмір(38-44) на ріст приблизно 160-170 + каблук.Модель Herm"s Darwen.
Плаття дуже розкішне А - силует,зроблене з французького кружева яке гарно підкреслює фігуру,прикрашене вишивкою з бісером та камнями Swarowski.Акцент на талії- розкішний пояс. Пляття зі шлейфом,який добре підчіпається. Корсет легко регулюється защіпками.Додатково шила болеро,з дорогого кружева яке можу продати додатково.Є також нові рукавички(не користовані).Сукня зберігається в чохлі(після хімчистки).Плаття куплене у Львові в салоні "Білий ангел",там є можливість підігнати плаття саме під вас.(Якість фото зіпсував інтернет,наживо плаття має шикарний вигляд)За детальною інформацією - звоніть і приїжайте на примірку))ціну за прокат домовимось)Можливий невеликий торг)))
ПРОДАМ або віддам на прокат весільне плаття в чудовому стані.Розмір(38-44) на ріст приблизно 160-170 + каблук.Модель Herm"s Darwen. Плаття дуже розкішне А - силует,зроблене з французького кружева яке гарно підкреслює фігуру,прикрашене вишивкою з бісером та камнями Swarowski.Акцент на талії- розкішний пояс. Пляття зі шлейфом,який добре підчіпається. Корсет легко регулюється защіпками.Додатково шила болеро,з дорогого кружева яке можу продати додатково.Є також нові рукавички(не користовані).Сукня зберігається в чохлі(після хімчистки).Плаття куплене у Львові в салоні "Білий ангел",там є можливість підігнати плаття саме під вас.(Якість фото зіпсував інтернет,наживо плаття має шикарний вигляд)За детальною інформацією - звоніть і приїжайте на примірку))ціну за прокат домовимось)Можливий невеликий торг)))
Бренд весільної сукні
Зв'язок з нами:

Весільна сукня (продаж або прокат) FAQ

по домовленості

Нагороди "Весільна сукня (продаж або прокат)"

З нами 5 років

Весільні сукні на ваше весілля у вашому місті