від 10 $

Весільна допомога"Wedding servic"

Львів

Фотографії

Детальніше про Весільна допомога"Wedding servic"

Голуби на весіллі - це символ щастя, кохання та достатку!
Телефонуйте та замовляйте! 067 903 18 15.
Щоразу дивлячись на пару білих голубів, в серці кожного виникають асоціації з чимось чистим і красивим, навіть божественним. Замовивши цю послугу у нас, ви зможете милуватись білосніжними птахами разом зі всіма гостями на святі. Традиційно, наречена і наречений випускають голубів у небо, вдивляючись як вони здіймаються в блакитну височінь. Голуби стануть символом кохання кожного подружжя, початку нового і щасливого життя.
               Любителям ефектних вражень можна запропонувати випустити в небо цілу зграю птахів. 
Тільки уявіть, як ви разом з нареченим відкриваєте скриню, а з неї випурхує відразу цілий десяток білосніжних голубів. Як результат, захопливі та приголомшливі погляди присутніх, щирі усмішки на обличчі кожного; а головне – щасливі та радісні молодята. Звернувшись до нас, вам не потрібно турбуватись про доставку. Адже кваліфікований інструктор прибуде у потрібне місце разом голубами, подасть і пояснить як правильно тримати і випускати птахів. Кожен, хто замовляв цю послугу підтвердить, що голубам зі Львова немає рівних.
Голуби на весіллі - це символ щастя, кохання та достатку! Телефонуйте та замовляйте! 067 903 18 15. Щоразу дивлячись на пару білих голубів, в серці кожного виникають асоціації з чимось чистим і красивим, навіть божественним. Замовивши цю послугу у нас, ви зможете милуватись білосніжними птахами разом зі всіма гостями на святі. Традиційно, наречена і наречений випускають голубів у небо, вдивляючись як вони здіймаються в блакитну височінь. Голуби стануть символом кохання кожного подружжя, початку нового і щасливого життя.                Любителям ефектних вражень можна запропонувати випустити в небо цілу зграю птахів.  Тільки уявіть, як ви разом з нареченим відкриваєте скриню, а з неї випурхує відразу цілий десяток білосніжних голубів. Як результат, захопливі та приголомшливі погляди присутніх, щирі усмішки на обличчі кожного; а головне – щасливі та радісні молодята. Звернувшись до нас, вам не потрібно турбуватись про доставку. Адже кваліфікований інструктор прибуде у потрібне місце разом голубами, подасть і пояснить як правильно тримати і випускати птахів. Кожен, хто замовляв цю послугу підтвердить, що голубам зі Львова немає рівних.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Весільна допомога"Wedding servic""

З нами 5 років

Оформлення Та Декор на ваше весілля у вашому місті