По домовленості

Ведуча Моргай Катерина

Київ

Фотографії

Детальніше про Ведуча Моргай Катерина

Свято має бути веселим і яскравим! Погоджуєтесь?
         Тоді пропоную спільними зусиллями створити та провести дійсно незабутнє святкування. 
         Пропоную Вам послуги ведучої, а також, за Вашим бажанням, організатора. 
         Якщо Вам потрібна енергійна, весела, комунікабельна та відповідальна ведуча, яка має досвід проведення різних свят та багато позитивних відгуків – наші шляхи співпадають. Я обожнюю створювати святкову атмосферу і розумію, що для Вас цей день - особливий. Кожне свято для мене – це окрема, надзвичайна подія. Проводжу свята для дорослих та дітей українською мовою, із задоволенням організовую та проводжу стилізовані заходи та свята на природі. 
         Мій принцип роботи - стався до людей так , як хотіла б щоб вони ставилися до тебе. Я завжди вислуховую побажання клієнтів, потім готую детальну пропозицію. Ознайомлюю замовників з сценарієм та узгоджую усі деталі. Раджу замовникам долучитися: до написання сценарію, підбору музичних композицій та розваг, бо ніхто краще за Вас не знає Вас та Ваших гостей.  Музичний супровід підбираю враховуючи Ваші побажання та фінансові можливості.
         Разом ми створимо незабутнє чарівне казкове дійство. Телефонуйте: 067-317-87-84, 093-927-41-12. 
З повагою та надією на цікаві події, Катерина
 
https://vk.com/id7081003
Свято має бути веселим і яскравим! Погоджуєтесь?          Тоді пропоную спільними зусиллями створити та провести дійсно незабутнє святкування.           Пропоную Вам послуги ведучої, а також, за Вашим бажанням, організатора.           Якщо Вам потрібна енергійна, весела, комунікабельна та відповідальна ведуча, яка має досвід проведення різних свят та багато позитивних відгуків – наші шляхи співпадають. Я обожнюю створювати святкову атмосферу і розумію, що для Вас цей день - особливий. Кожне свято для мене – це окрема, надзвичайна подія. Проводжу свята для дорослих та дітей українською мовою, із задоволенням організовую та проводжу стилізовані заходи та свята на природі.           Мій принцип роботи - стався до людей так , як хотіла б щоб вони ставилися до тебе. Я завжди вислуховую побажання клієнтів, потім готую детальну пропозицію. Ознайомлюю замовників з сценарієм та узгоджую усі деталі. Раджу замовникам долучитися: до написання сценарію, підбору музичних композицій та розваг, бо ніхто краще за Вас не знає Вас та Ваших гостей.  Музичний супровід підбираю враховуючи Ваші побажання та фінансові можливості.          Разом ми створимо незабутнє чарівне казкове дійство. Телефонуйте: 067-317-87-84, 093-927-41-12.  З повагою та надією на цікаві події, Катерина   https://vk.com/id7081003
Ціна
Зв'язок з нами:

Ведуча Моргай Катерина FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Так