від 150 $

Тягур Анатолій

Львів

Фотографії

Відео

Детальніше про Тягур Анатолій

 Що таке весільна фотографія? Це-емоції. Це-почуття. Це-поцілунки і сльози. Це-память про особливий день в житті кожної пари, коли молодята стають сімєю. Це та омріяна біла сукня, яку уявляє собі кожна дівчина. Це те, що молодята будуть зберігати все життя у фотоальбомі та показувати своїм дітям та онукам через ...надцять років!
Працюю по містах всієї України. 
Фотографую двома пакетами:
Пакет "Оптимальний"  оплата погодинна. 
        - 1 год. = 260 грн.
        - кількість годин визначають молодята самостійно ( мін. 4 години)
Пакет "Ранковий".
         -фотозйомка починається з 7 або 8 години ранку.
        -закінчується до початку 2-го столу.Пакет "24h NON STOP".        -фотозйомка починається з 7 години ранку.        -закінчується, коли останній гість їде додому.
Якість та кількість фото: Всі фотографії проходять обробку (світло, кольорокорекцію).Портрети ретушуються. BONUS: Художня обробка Вашої найкращої фотографії(розміром 15х30) заміна фону, додання спеціальних ефектів.Кількість фото залежить від організації та спланованості весілля. Переважно це 800 - 100 фото, або 1200 - 1500 (24h Non Stop).
Терміни:Фото з Вашого весілля віддаю протягом 2-х місяців. Через 3-5 днів Ви отримуєте 100 фотографій.
Додаткові послуги:
Фотокнига Індивідуалний дизайн. Формат 40 х 38 см. або 28 х 28 см. Можливий варіант фотокниги Квадрат 180° 28х28 см.
LOVE STORY Інсценізація знайомства, та розвитку стосунків молодої пари на фото. 
РозпискаЗйомка вашої розписки в окремий день із подальшою фотосесією. До 300-х оброблених фотографій 
Післявесільна фотосесія
 Наповніть ваш весільний архів креативними фотографіями у цікавих місцях та реалізувати всі ідеї та сюжети, які неможливо зробити у основний день. До 200-х художніх фотографій 

 
 Що таке весільна фотографія? Це-емоції. Це-почуття. Це-поцілунки і сльози. Це-память про особливий день в житті кожної пари, коли молодята стають сімєю. Це та омріяна біла сукня, яку уявляє собі кожна дівчина. Це те, що молодята будуть зберігати все життя у фотоальбомі та показувати своїм дітям та онукам через ...надцять років! Працюю по містах всієї України.  Фотографую двома пакетами: Пакет "Оптимальний"  оплата погодинна.          - 1 год. = 260 грн.         - кількість годин визначають молодята самостійно ( мін. 4 години) Пакет "Ранковий".          -фотозйомка починається з 7 або 8 години ранку.         -закінчується до початку 2-го столу.Пакет "24h NON STOP".        -фотозйомка починається з 7 години ранку.        -закінчується, коли останній гість їде додому. Якість та кількість фото: Всі фотографії проходять обробку (світло, кольорокорекцію).Портрети ретушуються. BONUS: Художня обробка Вашої найкращої фотографії(розміром 15х30) заміна фону, додання спеціальних ефектів.Кількість фото залежить від організації та спланованості весілля. Переважно це 800 - 100 фото, або 1200 - 1500 (24h Non Stop). Терміни:Фото з Вашого весілля віддаю протягом 2-х місяців. Через 3-5 днів Ви отримуєте 100 фотографій. Додаткові послуги: Фотокнига Індивідуалний дизайн. Формат 40 х 38 см. або 28 х 28 см. Можливий варіант фотокниги Квадрат 180° 28х28 см. LOVE STORY Інсценізація знайомства, та розвитку стосунків молодої пари на фото.  РозпискаЗйомка вашої розписки в окремий день із подальшою фотосесією. До 300-х оброблених фотографій  Післявесільна фотосесія  Наповніть ваш весільний архів креативними фотографіями у цікавих місцях та реалізувати всі ідеї та сюжети, які неможливо зробити у основний день. До 200-х художніх фотографій   
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Тягур Анатолій FAQ

150$

Ні

Ні

Так

Нагороди "Тягур Анатолій"

З нами 5 років