По домовленості

АНІМАТОРИ ЛЬВІВ

Львів

Фотографії

Детальніше про АНІМАТОРИ ЛЬВІВ

Якщо Ви хочете організувати день народження для своїх діток - довірте це завдання нам.
   Пропонуємо Вашій увазі професійне проведення дитячих свят. Талановиті аніматори влаштують незабутнє свято в різних образах: фея, принцеса, клоун Тік Так, пірат Джек Воробець, супер герої, дракула, Святий Миколай, Дід Мороз.
   В нашому арсеналі безліч веселих ігор, забав, конкурсів. Велетенські мильні бульбашки, фігурки з кульок конструкторів(твістинг) гарантовано піднімуть настрій всім маленьким гостям. 
  Також додатково можна замовити послугу аквагрим. Аквагрим для дітей - це творчі малюнки на обличчі. Запросивши професійного аквагримера на дитяче свято, Ви подаруєте дітям надзвичайне перевтілення в казкових героїв: маленьку фею, розбійника пірата та улюблених супер-героїв. 
   Аквагрим - улюблена забава для всіх дітей! В дитинстві кожен з нас хоча б раз уявляв себе в ролі казкового персонажа. Аквагрим - це фарби на водяній основі, на відміну від акрилових фарб не викликають подразнень на шкірі. Наші художники втілять в життя будь-які казкові образи, а Ви в повній мірі відчуєте радість і вдячність дитини за оригінальний подарунок. Аквагрим - запорука успіху будь-якого дитячого свята!
  Ціна 25 грн -1 обличчя.
Також проводимо такі дитячі заходи, як випускні в садочку чи школі, відкриття магазинів, святкування ювілеїв та багато інших свят.
  Ми провели вже неодну сотню дитячих свят, тому можите бути впевнені, що свято буде веселе та драйвове, гарне та кольорове.
  Ціна наших послуг найдешевша в місті. Наш девіз: "Найкращі послуги та найнижчі ціни".
   1 аніматор - 250 грн/годину.
Якщо Ви хочете організувати день народження для своїх діток - довірте це завдання нам.    Пропонуємо Вашій увазі професійне проведення дитячих свят. Талановиті аніматори влаштують незабутнє свято в різних образах: фея, принцеса, клоун Тік Так, пірат Джек Воробець, супер герої, дракула, Святий Миколай, Дід Мороз.    В нашому арсеналі безліч веселих ігор, забав, конкурсів. Велетенські мильні бульбашки, фігурки з кульок конструкторів(твістинг) гарантовано піднімуть настрій всім маленьким гостям.    Також додатково можна замовити послугу аквагрим. Аквагрим для дітей - це творчі малюнки на обличчі. Запросивши професійного аквагримера на дитяче свято, Ви подаруєте дітям надзвичайне перевтілення в казкових героїв: маленьку фею, розбійника пірата та улюблених супер-героїв.     Аквагрим - улюблена забава для всіх дітей! В дитинстві кожен з нас хоча б раз уявляв себе в ролі казкового персонажа. Аквагрим - це фарби на водяній основі, на відміну від акрилових фарб не викликають подразнень на шкірі. Наші художники втілять в життя будь-які казкові образи, а Ви в повній мірі відчуєте радість і вдячність дитини за оригінальний подарунок. Аквагрим - запорука успіху будь-якого дитячого свята!   Ціна 25 грн -1 обличчя. Також проводимо такі дитячі заходи, як випускні в садочку чи школі, відкриття магазинів, святкування ювілеїв та багато інших свят.   Ми провели вже неодну сотню дитячих свят, тому можите бути впевнені, що свято буде веселе та драйвове, гарне та кольорове.   Ціна наших послуг найдешевша в місті. Наш девіз: "Найкращі послуги та найнижчі ціни".    1 аніматор - 250 грн/годину.
Послуги
Зв'язок з нами:

АНІМАТОРИ ЛЬВІВ FAQ

по домовленості

Нагороди "АНІМАТОРИ ЛЬВІВ"

З нами 5 років

Шоу та розваги на ваше весілля у вашому місті